Apartament Timex Semenic, comentarii

Apartament Timex din Semenic

Semenic, str. Semenic ,bloc Garsoniere   
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Timex Semenic


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Timex din Semenic:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Lidia F. - Timisoara
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 01.04.2013 )
9
Timpul nefavorabil pentru sky a facut imposibila deplasarea la locul de cazare.Am apreciat totusi interesul personalului de a ne tine la curent cu starea vremii, pentru a nu ne deplasa din Timisoara degeaba, deoarece nu functionau sky-lift-urile.

Răspunsul unității: ( 12.02.2014 )

Multumim pentru aprecierea dvs . Dorim sa facem tot ce putem pentru clientii nostri , in asa fel incat ei sa beneficieze de un sejur reusit .

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Ovidiu M. - Ghiroda
( sejur: 06.01.2012 - 08.01.2012 )
8.8
Personalul foarte amabil, curatenie in camera si baia proprie, bucatarie dotata pentru a-ti putea pregati micul dejun, confortul camerelor a fost deosebit cu spatiu suficient pentru a se putea misca o familie cu doi copii, pretul raportat la confort - foarte bun, situat in centrul statiunii aproape de partiile de schi.

Avand in vedere ca impresia generala a fost una foarte buna, nu am de adus nici o reclamatie.
Răspunsul unității: ( 12.02.2014 )

Multumim pentru aprecierea dvs . Ne bucuram ca v-am putut fi un partener de calitate de-a lungul sejurului dvs la Semenic . Va mai asteptam !

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Cosmin Maruta
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare