Pensiunea Templars Inn Sebes de Brasov - TURIST INFO .ro

Pensiunea Templars Inn din Sebes de Brasov

Sebes de Brasov, str. Sat Sebes  
Despre Pensiunea Templars Inn
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Locația este una de vis, chiar în inima țãrii, acolo unde liniștea, peisajul și aerul curat, se contopesc pentru a crea atmosfera perfectã pentru o vacanțã de neuitat. Templars Inn este locul ideal pentru odihnã și recreere. Un loc cu încãrcãturã istoricã în mijlocul naturii sãlbatice.

Alãturi de prieteni sau partenerii de afaceri puteți organiza aici: cununii, botezuri, petreceri, conferinte, workshop-uri, teambuilding-uri și nu numai.

Templars Inn este situatã la poalele munților Fãgãraș, pe raza satului Sebeș, Comuna Hârseni, Județul Brașov, la doar 17 km de Fãgãraș, respectiv dn 1.

Toți am fost și poate înca mai suntem fascinați de istoria și legendele cavalerilor si prințeselor. Onoarea și curajul din vremurile de demult au rãmas captive în timp. Timpul nu trece! Noi trecem prin timp, misterul și magia încã mai pot fi simțite dacã știi unde sã le cauti.
Când ajungi în Țara Fagarasului, deschide bine ochii și privește în jur. Poate cele mai frumoase priveliști din țarã ți se deschid înainte. De la vãile ce-și întind covorul proaspãt al ierbii, uneori între versanții munților semeți ca niste urieși de poveste, alteori între dealuri cu coame blânde și moi, pânã la lacurile liniștite și râurile frumos cântãtoare pe care satele se așeazã perechi-perechi - unul în susul, altul în josul apei - și chiar mai departe, pânã la șesul cel larg unde privirea se odihnește în câte trei-patru rânduri de sate adunate laolaltã ca niște bãtrâni ce stau la sfat, peste tot în aceste locuri ai sã-ți tot spui cã nimic nu poate fi mai frumos.
Munții sunt cea mai iubitã cetate, iar natura ocrotește binevoitoare pe oricine se adãpostește în sânul ei. Chiar dacã timpul nu este niciodatã suficient, o escapadã este întotdeauna binevenitã. Ajuns aici ai sã uiți cã ai aflat despre ținuturile acestea stând la un birou pe fereastra cãruia se întrevede pãdurea de beton din jur. Ai sã inspiri aerul proaspãt al Țãrii Cerurilor Deschise și ai sã cunoști viața adevãratã a celor de la sate.
La Pensiunea Templars Inn simți cã timpul stã în loc. Aici contrastele se atrag și lucreazã împreunã pentru o vacanțã binemeritatã. E o granițã finã între confortul camerei și sãlbãticia care se întinde dinaintea ochilor. Munții Fãgãraș vegheazã somnul cãlãtorului. Cetãțile din împrejurimile pensiunii transferã gloria cavalerilor de altãdatã asupra turistului curios.
Pensiunea Templars Inn este îmbinarea perfectã între naturã și civilizație și este locul potrivit pentru a petrecere timpul cu prietenii, cu familia sau pentru întâlniri de afaceri reușite. Dotãrile pensiunii permit organizarea de evenimente private și business reușite. Chiar și necuvântãtoarele au un loc rezervat aici, iar atenția gazdei este mereu îndreptatã cãtre oaspetii sai.
Orãșeni ca și tine, am vãzut toate minunile Țãrii Fãgãrașului cu aceiași ochii mirați pe care-i vei avea și tu. Când vei ajunge acolo. . .


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
masa de ping-pongmasa de ping-pong
parcareparcare
piscină propriepiscină proprie
râu în curterâu în curte
restaurantrestaurant
sala de conferintesala de conferinte
sala de mesesala de mese
se accepta animalese accepta animale
semineusemineu
terasaterasa
teren de sportteren de sport
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
telefon in cameratelefon in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 26 adulți și 4 copii în 13 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 01.12.2016 - 17.11.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Matei Aurora
0788 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare