Hotel Fan Sebes, comentarii

Hotel Fan din Sebes

Sebes, str. Drumul Sibiului, nr. 45  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Fan Sebes


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Fan din Sebes:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Carmen M. - Bucuresti
( sejur: 30.04.2011 - 01.05.2011 )
8.7
Personal foarte amabil, dispus sa iti implineasca orice dorinta; serviabilitate, zambet afisat, si nu fortat. Foarte curat, camere spatioase. Mancarea foarte buna si portii mari.

In ciuda amabilitatii si bunavointei sincere, personalul nu parea a avea calificare in acest domeniu. Cu toate acestea ne-am simtit bine si nu regretam alegerea facuta.

Pretul afisat pe siteul Turist Info era de 120 lei cu mic dejun inclus, pentru o camera dubla. La receptie am aflat ca pretul nu include micul dejun.
Comentariu util ?
3 voturi 4 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare