Garsoniera ViviAna Saturn - TURIST INFO .ro

Garsoniera ViviAna din Saturn

Saturn, str. Heny Ignatia, nr. 15  
Despre Garsoniera ViviAna
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Garsoniera este situata in Saturn.

Locatia este foarte aproape de plaja (aprx.300 m - 3 minute) zona este linistita si in apropierea supermarketului Kaufland.

Garsoniera este dotata modern, canapea extensibila mare, fotoliu pat, TV, cablu TV, bucatarie proprie complet utilata, aer conditionat, baie proprie, apa calda, loc parcare.

Este ideala pentru familie cu copii.Capacitate totală: 2 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare