Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Eli din Sat Măgura

Sat Măgura, str. Principală, nr. 24 -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Bran
Nota 9.7 / 48 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.75
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:9.5
location_on Localizare:9.25


Adaugă recenzie
   Gheorghe Petcu din Dorobantu
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.01.2024.
Am petrecut Craciunul 2023 in aceasta locatie minunata din toate punctele de vedere. Un peisaj extraordinar de frumos, am prins si putina zapada, mai multa la Cheile Gradistei si la Poiana Brasov. Gazdele ne-au dat voie sa lansam focuri de artificii, petarde, muzica in foisor langa gratarul care a sfarait in doua din cele 4 nopti cat am stat. Petrecere,dansuri, mancare, bautura, chef si buna dispozitie dimpreuna cu gazda, Gheorghita, un o deosebit, intelegator si saritor la toate cerintele noatre. Am fost serviti cu branza de burduf, tuica de cazan, bulz, toate din gospodaria proprie. Oameni minunati, discreti, gata sa ne aduca sau sa ne serveasca cu tot ce aveam nevoie. Totul la superlativ, incepand cu curatenia bailor, a camerelor, dotare, caldura. Într-un cuvant, cazare de nota 10. Multumim si speram sa revenim.
   Deni Săvîșcă din Târgu Mureș
nota: 10
schedule 06.01.2024
Locația superbă cu o panoramă de neuitat. Am fost un grup de 8 persoane, foarte spațioasă cabana, curată îngrijită, veselă suficientă! proprietarii foarte drăguți, amabili și de încredere!
Cabana este dotată cu toate utilitățile, nu a fost problemă de apă caldă, nici de căldură. Muzica poate merge tare în cabana! Afară nu este deranjantă!
   Todoran Ciprian Bogdan din Solovastru
nota: 8.67
schedule 02.01.2024
Recomand cu incredere!
Am petrecut un revelion super (2023/24) inpreuna cu prietenii!
Puncte pozitive:
- cabana este situata intre munti cu o priveliste extraordinara;
- cabana este dotata cu 5 camere, salon, bucatarie (cu utilitati de baza, adica farfuri, tacamuri, vesela), 2 bai (una cu dus cealalta cu cadă).
- personalul este foarte primitor si amabil;
- dotata cu gratar, foisor si leagan;
De notat: cabana este dotata cu incalzire centralizata utilizand centrala pe lemne, ce mentine o temperatura ambientala regulata (in jur de 20-23 grade, iarna afara fiind 0-2 grade).
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristi din București
nota: 10
schedule 27.08.2023
Dac dorești sa scapi de agitația din orașele aglomerate și nebunia după strazi, va recomand cu placere sa încercați o ieșire la munte unde găsiți aer curat, ciripitul pasarelelor, peisaj mirific unde nu am întâlnit prea des în călătoriile mele la munte.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Roxana Dobre din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.08.2023
Am petrecut 3 zile de vis la vila Eli, este o oaza de liniste, iar daca chiar iti doresti relaxare si deconectare de la agitatia din orase, aici este locul potrivit.
Propietarii au fost promti si atenti la nevoile noastre.
-spatii curate.
-bucataria dotata cu tot ce este necesar.
-gratar la dispozitie.
-cea mai buna telemea.
-drumul a fost accesibil pentru o masina cu garda joasa, de oras.
-pretul a fost foarte bun pentru conditiile oferite.
   Raluca din Arges
nota: 9.5
schedule 24.09.2022
Este a 3-a oară când mergem la aceeași cabana, în același loc. Acolo am avut parte de niste weekenduri relaxante și în același timp distractive. Gazdele sunt foarte primitoare și am găsit curat de fiecare data. Peisajul este superb. Gazdele nu au venit la noi decât atunci când a fost nevoie, recomand cu drag vila Eli.
   Corina Elena din Arges
nota: 9
schedule 16.09.2022
Pe langa peisajul superb, acolo puteți găsi niste gazde primitoare și modeste. Este a 3-a oară când merg acolo și, cu siguranță, nu e ultima! Am găsit de fiecare data curățenie și am fost plăcut surprinși de faptul că proprietarul ne vizita destul de rar, doar să vadă dacă avem nevoie de ceva, nu ca in alte părți unde vine proprietarul o data la 5 minute sa verifice. Așadar recomand cu toată încrederea vila Eli, sigur nu o sa regretați timpul petrecut acolo! ❤️
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Igor Rata din Moldova
nota: 10
schedule 05.08.2022
Un loc minunat, de o parte se vad muntii Piatra Craiului si de alta muntii Bucegi, gazdele primitoare, atente la cerere, o pensiune cu o priveliste superba, (confotul, curatenia) - la nivel, casa are 5 dormitoare si 2 bai, cite una pe etaj, la bucatarie lipsea ceva din pahare, dar nu cred ca e o problema, recomand pentru o vacanta de neuitat!
   Craciun In din Valea Mare Pravat
nota: 10
schedule 27.02.2022
O mica oaza de liniste, sat unde linistea locului impreuna cu peisajele mirifice ce ni le ofera privirii, sat de unde se deschide o panorama excelentă oferita de munții Piatra Craiului, sat oriunde te uiti te face să uiti pe moment de viața cotidiană. Toate aceste minunății ale acestui loc te incarca cu o energie aparte. Peisajul acesta se poate vedea foarte bine din vila Eli. Vila dispune de o panorama extraordinară. Vila curata amenajata cu gust unde poti să petreci un sejur minunat, o vila unde propietarul, nenea Gheorghiță, va poate oferi produse traditionale pe care le puteti degusta ori in cabana ori in foisor. Sper ca timpul mă va putea sa ma lase sa ma intorc din nou cind va veni primavara, multumim vila Eli.
   Alexandru Craciun din Campulung Muscel
nota: 10
schedule 27.02.2022
Gazde foarte primitoare, o vila super curată și îngrijită, încălzită corespunzator cu un peisaj extraordinar, este perfecta pentru o atmosfera relaxanta. Livingul este foarte spațios, camerele de asemenea. Cabana dispune de apa calda.
   Daniel Dumitru din Ploiesti
nota: 10
schedule 23.01.2022
Tocmai ne-am intors dintr-un weekend minunat petrecut in familie, intr-o locatie de vis!
Pensiunea dispune de tot ce este necesar pentru a petrece cateva zile de relaxare, peisajul este mirific, drumul este accesibil (iarna sunt recomandate lanturile la masini pentru a facilita deplasarea), familia Jinga (gazdele) sunt oameni cum rar intalnesti...orice am cerut, am si primit si totul cu zambetul pe buze. Am avut si sansa de a prinde o perioada cu ninsoare, am beneficiat de o plimbare cu sania trasa de cai, vis! Sa incercati branza de burduf asociata cu mamaliguta si ou, cat si pastrama...toate preparate dupa retete proprii, un adevarat deliciu.
Felicitari, dl. Gheorghita!
   Adriana din Ploiesti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.10.2021.
Desi a fost actualizata oferta pentru revelion azi, pe 25.10.2021, cand suni proprietarul iti spune un pret dublu. Mai exact pe site au afisat tarif 3600 lei pt 4 nopti iar la telefon iti zic 6000 lei. Nu inteleg de ce posteaza minciuni. Doar ca sa primeasca telefoane care nu ajuns sa se concretizeze? drept urmare nu imi inspira incredere acest proprietar si pentru ca nu afizeaza pretul real nu as merge nici in extrasezon la el deoarece nu este un om onest.
   Gabriela Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.09.2021
Minunat sejurul petrecut la vila Eli Sat Măgura, (perioada 21-30 august 2021) în mijlocul unei familii de oameni foarte gospodari, mărinimoși, respectuoși, cu viață autentică de sat de munte, cu oi, câini ciobănești, păuni, păsări și cu mâncare tradițională extrem de gustoasă ca: bulz cu brânză de burduf in coajă de brad, pastramă de oaie in vin, ciorbițe, grătare, murată, pălincă de prune, vin, gogoși, chec și alte bunătăți, intr-un cadru natural unic, feeric, magnific.

Familie prietenoasă, care te face să te simți "ca acasă", participând la activități specifice ca aducerea acasă, seara, a oilor de la pășunat, culegerea plantelor medicinale, împărtășirea unor experiențe de viață (inclusiv culinare).

Experiența trăită aici va rămâne mereu in sufletul și amintirea noastră ca o comoară neprețuită și care merită povestită și împărtășită și altor oameni dornici pentru a trăi ceva autentic românesc și a se bucura din plin de liniște, natură și peisaje încântătoare.

Mulțumim din inimă tuturor membrilor familiei Gheorghe Jinga.
   Mirela Petre din Jijila
nota: 10
schedule 17.08.2021
Gazdele foarte placute si primitoare, vila este frumoasă, utilată cu tot ce ai nevoie pentru grătar si stat la masă cu prietenii, cu gratar si foișor afară, cu un living foarte spatios.

Camerele sunt mari, spațioase si curate cu priveliște minunată dimineața când te trezești, baile de asemenea curate cu duș și apa calda in permanenta.

Peisajul este de vis, nu te mai saturi de admirat. O oază de liniște, un loc unde iti incarci la maxim bateriile.
   Neagu Rahela din București
nota: 4.33
schedule 19.04.2021
Am fost cazați la vila de 4 camere. Camere modeste. Baie de jos se înfunda permanent la chiuveta. Bucătăria jalnica, trebuie sa vii cu tot de acasă, am sunat ca nu se poate așa ceva nici măcar 1 tigaie normala, și apoi ne-au adus 1 tigaie.

Cel mai neplăcut și motivul pt care am făcut acest comentariu a fost ca au intrat in lipsa noastra in camerele noastre, au lăsat urme de noroi când au intrat, dar bineînțeles ca au negat, iar la final am cerut sa vedem ce branza au de vanzare, ne-au adus sa gustam ceva forte bun iar la plecare ne-a vândut cu 40 de lei kg de branza total diferită, ffff veche data la plecare împacheta in așa fel sa nu vezi.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihaela din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 09.10.2020 - 11.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte primitoare si amabile, ne-au pus la dispoziție tot ce am cerut. Recomand si produsele din producția proprie, sunt foarte bune și proaspete.
   Laurentiu L din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2020 - 22.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie de vis, vila fiind amplasată într-o zona cu un peisaj mirific, cu masivul Piatra Craiului ce se arată in toată splendoarea si măreția lui, masivul Bucegi ceva mai departe, dar si o gramadă de dealuri ce se întrepătrund într-o armonie care-ți umple inima de bucurie. Un adevarat picior de plai situat într-o gură de rai. Este locul ideal pentru relaxare și drumeții.

Gazdele sunt primitoare și discrete. Pe tot parcursul sejurului nu ne-au derajat niciodată, dar, totodată, se asigurau că nu ne lipsește nimic.

Am fost cazați în vila cu 6 camere, o vilă spațioasă cu camere mari, living mare, curată, care-ți asigură tot confortul de care ai nevoie pentru un sejur petrecut alături de cei dragi.

Desi am citit in review-uri că nu este apă caldă decât la anumite ore, am rămas plăcut surprinși să constatăm că am beneficiat de această facilitate pe tot parcursul sejurului (la orice oră), de acest lucru ocupându-se bunicul care este un om deosebit și cu care ne-a făcut deosebită plăcere să discutăm oricând. Intr-adevar presiunea apei este cam mică, dar întrucât am mai fost cazați in alte locații tot în Măgura, am constatat că presiunea apei este peste tot la fel.

Drumul de acces către Măgura este un drum de munte pietruit, dar, totodată, accesibil pentru orice tip de mașină fara absolut nicio problemă. Noi am parcurs acest drum fiind cinci persoane într-o mașină berlină. Drumul acesta contribuie la farmecul Măgurei. Mergeți cu încredere și descoperiți un loc unic, aș zice, un loc cu un peisaj care-ți taie respirația, un loc pentru iubitorii de natură.

Noi ne-am simțit extraordinar de bine, fapt pentru care recomandăm Vila Eli din toata inima și intenționăm să mai petrecem clipe minunate și în alte anotimpuri, inclusiv sărbătorile de iarnă.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Giura din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.09.2019 - 17.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona, privelistea, amabilitatea gazdei
   Maria Cristina M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 02.08.2019 - 04.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație de excepție de la peisaj, camere și până la gazde. Vila este dotată cu tot ce e necesar astfel încât sa nu duci lipsa confortului de acasa.
Cu siguranță ne vom reîntoarce în acest loc, motiv pentru care recomand și altora care vor sa petreacă un weekend liniștit departe de tumultul urban.
   Luminita L din Cluj Napoca
nota: 9
schedule sejur: 24.07.2019 - 25.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul minunat, așezarea pensiuni, curățenie, liniste
thumb_down
Aprecieri negative:
Mbunătățiri la foișor si leagăn, eventual vopsite!
Mai multe informații despre acceptarea voucherelor de vacanta sub forma de card!
   Ionel I din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 13.12.2018 - 14.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul este mirific, gazde foarte primitoare,un colt de rai....!
   Ciprian din Bucharest
nota: 10
schedule sejur: 23.10.2018 - 25.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Privelistea mununata. Pastrama de oaie in vin exceptionala.
   Ema din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.09.2018 - 16.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul, curățenia în camere, ospitalitatea gazdei. În plus, am ajutat la strâns otava (fânul), ceea ce m-a bucurat și relaxat enorm.
thumb_down
Aprecieri negative:
Dacă se termină apa caldă, trebuie să aștepți puțin până fac gazdele din nou focul :)
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ovidiu din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2018 - 09.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul este mirific!
thumb_down
Aprecieri negative:
Foisorul trebuie puțin îmbunătățit!
   Simona din Hunedoara
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2018 - 29.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost deosebit de multumiti de conditiile de cazare, gazdele sunt de nota 10+, oameni deosebit de primitori si mereu dornici sa ajute clientul. Zona este superba, merita fiecare secunda. Cu siguranta recomand sa alegeti Pensiunea Eli.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nimic de reprosat.
   Iulian I din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 07.08.2018 - 08.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte amabile, foarte buna primirea, locatia foarte curata, practica, dispune de o priveliste minunata, Mancarea traditionala, specifica locului foarte buna, preparate de casa. Cu siguranta vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am fost multumit de tot ceea ce am gasit.
   Marius M din Bucuresti
nota: 7
schedule sejur: 04.10.2018 - 08.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul.
thumb_down
Aprecieri negative:
Este o problema fooartee mare cu apa. In 5 zile am facut de 2 ori baie cu apa rece si cu presiune foarte mica.
Apa si utilarea bucatariei.
   Violeta V din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2018 - 31.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona super, Dmn Ghiorghita super!
thumb_down
Aprecieri negative:
Foișorul puțin inbunatatit!
   Daniel din București
nota: 10
schedule sejur: 26.05.2018 - 28.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Magnific! Un loc de o frumusete naturala si un peisaj care iti taie respiratia. O pensiune moderna si curata care intruneste toate atributele unui sejur minunat.
Categoric, vom reveni!
   Monica din Bucuresti
nota: 8.33
schedule sejur: 29.06.2018 - 01.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona este superba
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar trebui investit putin in vila. Dar raportul pret/servicii este acceptabil
CONTACT
Georgiana si Gheorghită Jinga
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Georgiana si Gheorghită Jinga
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0744 254 436
Apel/SMS