Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Giluca din Sat Măgura

Sat Măgura, str. Principală , nr. 26 -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Bran
Nota 10.0 / 42 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Claudia din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.08.2023
Am descoperit aceasta locatie anul trecut, cand am fost pentru prima data in Magura.
Anul acesta ne-am intors aici, impreuna cu prietenii, care au marturisit ca pozele pe care le-am aratat nu reflecta nici jumatate din frumusetea locului!

Pensiunea Giluca este poate cea mai bine amplasata in acest cadru natural, cu privelisti superbe catre Bucegi si Piatra Craiului, intinse cat vezi cu ochii. Fiind foarte sus, nu exista alte constructii care sa obtureze panorama fantastica.

Vila cu 4 camere este ideala pentru grupuri: foarte spatioasa, cu un living imens, dotat cu tot ce e nevoie, o terasa pe toata lungimea casei, bucatarie cu toate tacamurile, vesela si electrocasnicele posibile (inclusiv masina de spalat vasele). Locatia mai dispune de camere suplimentare, daca grupul e mai mare.

Gatitul aici e o placere, cu asemenea priveliste. O tocanita la foc de lemne, un gratar, sau o "masa campeneasca" cu de-ale locului (branza de burduf, oua proaspete, etc).

Despre gazde pot spune ca se simt ca niste rude la care vii in vizita, calde si primitoare, gata sa raspunda oricaror solicitari, si totodata fara sa le simti prezenta si sa te simti ca acasa.

Pentru o experienta perfecta recomand inchirierea integrala.

Pensiunea Giluca ramane, cu siguranta, o locatie la care vom reveni macar 1 data pe an, si vom incerca sa aducem mereu oameni noi care sa se incarce cu frumusetea si linistea locului!
Răspunsul unității:
Ce cuvinte frumoase Claudia, mulțumim frumos!!! Și voi sunteți minunați și mereu va așteptăm cu bratele deschise ( amr 1 zi). Va așteptăm
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Lupu Dănuț din Miroslava
nota: 10
schedule 06.07.2023
Zonă foarte frumoasă și liniștită despre care nu știam că există, gazde primitoare (gogoșile foarte bune), camere curate. Copii din grupul nostru au fost primiți foarte bine de copii gazdelor, băiețelul de 8 ani a fost ghidul nostru, căruia îi mulțumim. Ne vom întoarce cu siguranță. Mulțumim încă o dată gazdelor!!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet, așteptăm cu drag sa ne revedem de Crăciun!!!
   Lupu I din Miroslava
nota: 10
schedule 06.07.2023
Priveliște mirifica, gazde minunate. Posibilitatea de a primi contra cost brânza, oua, lapte de la gazde! Gazdele foarte primitoare, va vor “deranja” uneori cu întrebarea: aveți nevoie de ceva? Ne-am simțit minunat cu toții si deja ne facem planuri pemtru următorul concediu in aceeași locație!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, oameni minunați!!! Așteptăm cu drag sa ne revedem
   Vlad Dediu din Constanta
nota: 10
schedule 25.06.2023
Relaxare totala si deconectare de la cotidian. Excelente conditiile de cazare, precum si gazda. Peisajele cu muntii si cu dealurile de inconjoara pensiunea sunt deosebite. Drumul spre pensiune se face dinspre Zarnesti, fiind accesibil pentru orice masina.
Vom reveni cat de curand posibil!!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, va așteptăm cu drag oricand!!!
   Adrian Statescu din București
nota: 10
schedule 02.10.2022
O locație minunată, situată între culmi si dealuri împădurite, având in stanga masivul Bucegi si-n dreapta creasta Craiului. Aer curat, liniște, vegetație, lumină, apa de izvor. Daca vrei sa urci pana la cabana curmatura, poti ajunge in max 2 ore.
Camerele sunt impecabile, cu toate facilitățile de care ai nevoie într-o vilegiatura: paturi confortabile, baie la ultimele standarde, bucătărie cu tot ce e necesar, totul aerisit și luminos.
Gazdele, mai presus de orice cuvinte. Te împrietenești cu ei în primele 5 minute, iar relația devine instantaneu de parcă i-ai cunoaște de ani și ani. Lucru extrem de rar în societatea bulversată din ziua de azi. Amabili, relaxați, afectuoși, generoși, îți transmit și ție aceleași stări.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet. Cu drag va așteptăm să reveniți!!!
   Cretu Ioana din Dragomiresti Deal
nota: 10
schedule 04.08.2022
Am stat 2 nopti intr-un cadru mirific, aer curat, liniste! Gazdele sunt super ok! Puteti gasi si produse proaspete la ei (oua, branza de burduf etc). Curatenie peste tot, loc pentru gratar, foisor, bucataria are tot ce este nevoie (tacamuri, vase, oale, masina de spalat vase).
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos. Așteptăm cu drag sa reveniți
   Gelu Niculae din Giurgiu
nota: 10
schedule 21.02.2022
Dumnezeu ne-a binecuvantat sa ajungem în acest colțișor de rai alături de oameni dragi. Locația este de vis, gazdele minunate și produse de calitate: telemea, branza de burduf, lapte de vaca, pastrama, vin, țuică, toate bio. Un loc unde gazdele te lasă să te simti ca acasă și, în același timp, sunt foarte săritori pentru orice ai nevoie.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet, va mai așteptăm!!!
   Valentin din Bilciuresti
nota: 10
schedule 02.10.2021
O locatie de vis. Gazdele foarte primitoare. Conditii foarte bune. Asa peisaj nu mai intalnesti.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, va așteptăm să reveniți!!!
   Anca Cocianu din Braila
nota: 10
schedule 26.07.2021
Este un loc de vis. Gazdele faine si primitoare. Curatenie si bun gust. Camere incapatoare. Un loc pentru familie, prieteni si copii. Drumul accesibil. Un loc perfect pentru relaxare in fiecare weekend. Aer curat si oameni minunati.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet Anca!!! Cu drag așteptăm să reveniți!!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Amuza Cristina din Târgoviște
nota: 10
schedule 05.06.2021
Doamna Mihaela și dl Gilucă, gazdele noastre, foarte amabile și mereu la dispoziție daca este nevoie de ceva. Camerele pensiunii curate cu bai proprii.

Bucătăria utilată și practică. Livingul încăpător cu terasa care îți oferă o priveliște de vis. Grătarul amplasat mai spre strada ar fi un minus din punctul meu de vedere, dar e decizia gazdelor. Drumul foarte prost, dar nu tine de gazde.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase și pentru ca a-ti fost clienții noștri!!! Speram sa reveniți și in zile cu soare. Chiar dacă a plouat tot sejurul,a-ti reflectat soare in sufletul vostru.❤
poze recenzie
   Semra din Medgidia
nota: 10
schedule 27.02.2021
Un loc exceptional, o gazda minunata, primitoare priveliștea superba, ne-au oferit condiții foarte bune, terasa cu o priveliște superba, liniște, curățenie.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet
poze recenzie
   Valentin Ciotea din Targu Mures
nota: 9.5
schedule 17.02.2021
Un loc cu multă căldură, nu doar în camere, ci și în suflet...o plăcere. Chiar dacă accesul este mai dificil iarna, pensiunea se află pe un picior de rai, cu perspective spectaculoase către Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului, Prăpăstiile Zărneștilor, Culoarul Rucăr-Bran etc.
Răspunsul unității:
Din suflet multumim
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ioana Popa din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.02.2021
Este un loc minunat si de poveste, iar gazdele au fost excelente. Multumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Mulțumim și noi pentru tot
   Olguta Elena Barac din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.01.2021
Am fost iarna, prin decembrie si am ramas placut surprinsa de faptul ca am avut caldura in permanenta si apa calda. Camera a fost foarte curata, poate doar la bucatarie mai este putin de lucru insa noi nu am folosit o. Per total, proprietarii foarte prietenosi, camera curata, caldura!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru frumoasele cuvinte
poze recenzie
   Aurelian din Galati
nota: 10
schedule sejur: 11.11.2020 - 14.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație minunată, cu oameni minunați și o pensiune foarte curata. Din balconul camerei unde am fost cazat am avut o priveliște spectaculos de frumoasa. Gazdele foarte primitoare și deosebit de plăcute. Mi-au oferit informații cu locurile ce se pot vizita. În cameră foarte cald, mai ales într-o noapte.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos. Cu drag va mai așteptăm pe meleagurile noastre ale Măgurii.
   Valentin din București
nota: 10
schedule sejur: 03.11.2020 - 05.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Localizarea in vârf de munte, priveliștea, confortul din pensiune, curățenia si nu in ultimul rând, gazdele care sunt o familie foarte deosebită.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet. Sperăm să va revedem
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 12.07.2020 - 15.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este minunat: gazdele ne-au facut sa ne simtim ca acasa, ba chiar mai mult de atat. Camerele sunt confortabile si foarte curate, iar in pensiune exista toate facilitatile. Privelistea este de vis!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos draga noastră Mihaela!!! Astept cu nerăbdare să va revedem
   Mihai M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 19.07.2020 - 21.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Our was very kind in every way. We liked the fact that the emphasis was on the well-being of the clients, so we were able to enjoy the time spent at the accommodation, without any worries. The view and the place the Giluca house is were absolutely wonderful. We will definitely return at the first opportunity
thumb_down
Aprecieri negative:
Răspunsul unității:
Multumim frumos!!! Așteptăm cu drag sa va revedem
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Rodica din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 10.07.2020 - 13.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte primitoare, mereu cu zambetul pe buze, gata in orice moment sa te ajute, sa vina in intampinarea dorintelor tale. Locatie deosebita, intr-un cadru natural de exceptie, foarte curata si frumos amenajata. Voi recomanda cu mult drag acestii oameni minunati!Nimic
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic. Poate drumul de imbunatatit dar nu tine de dumnealor.
Răspunsul unității:
Multumim frumos iubita doamnă!!! Așteptăm cu drag revederea din octombrie
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marian din Galati
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2020 - 16.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este a doua oara cand venim aici, in grup, cu prietenii si copii. Pe langa privelistea extraordinar de frumoasa, mai ales pe terasa unde poti lua micul dejun alaturi de o panorama memorabila, gazdele sunt foarte primitoare si gata sa rezolve orice cerinta a turistilor. Dupa cum am precizat, am fost cu copii, care au avut la dispozitie jucarii, leagan, trambulina si alte masinute si tractorase, si cel mai important copii gazdelor, o fetita si un baiat cu care copii nostri s-au imprietenit si s-au jucat 4 zile de dimineata pana seara. Recomand oricui isi doreste o cazare curata, cu priveliste frumosa, unde sa iti incarci bateriile.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru tipul de cazare si zona in care se afla, nu poti avea nemultumiri.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet Marian. A fost o plăcere să va avem ca oaspeți. Așteptăm cu drag sa reveniți, în aceeași formulă
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Carmen C din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2020 - 05.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot. Priveliștea, oamenii, camerele.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sesizat.
Răspunsul unității:
Multumim frumos draga noastră Carmen!!! Așteptăm revederea din octombrie
poze recenzie
   Cristina C din Cernica
nota: 10
schedule sejur: 27.03.2020 - 29.03.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Din cauza pandemiei cu acest virus care ne a schimbat complet viața în această perioadă, nu am reușit să ajungem dar am tinut legatura cu doamna de la Pensiune si am stabilit pentru amânarea rezervării
Cu siguranta vom ajunge după ce va trece toata aceasta problemă. Sa ne vedem cu bine, sănătoși!
Răspunsul unității:
Regret ca nu ne-am intalnit dar speram ca vor veni vremuri mai bune sa savuram o cafea împreună pe terasă. Multumim
   Alina din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 30.12.2019 - 31.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am sarbatorit 30 de ani de la nunta parintilor mei, au decorat foarte frumos vila pentru acest eveniment fara a le cere acest lucru, am ramas foarte placut surprinsa, am fost tratata de gazde ca si cum as fi fost o ruda in vizita. Camerele foarte frumoase, curate, iar locatia de vis. Un loc perfect pentru relaxare si voie buna❤️❤️❤️
O experienta foarte placuta
Răspunsul unității:
Multumim frumos Alina!!! Doamne ajută să veniti in aceeasi formulă si cand vor împlini 60 de ani căsătorie
   Calin-ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.11.2019 - 28.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost la superlativ! Am avut permisiunea sa bagam bicicletele inauntru in timpul noptii si check-out ul nu este batut in cuie. O gazda minunata!
Răspunsul unității:
Multumim frumos!!! Va mai asteptam
   Cristina C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 08.11.2019 - 10.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Frumos? Putin spus! Magnific, relaxant, pitoresc!!! Si totusi nu gasesc cuvinte pentru a putea descrie totul.
Gazda: Oameni în adevăratul sens al cuvântului , cu un simt si cu adevarat interesati de binedispunerea clientilor;
Camera: Curata, frumoasă, cu bun gust;
Balconul: Puteai sa bei cafeaua privind la minunăția ce se vedea;
Sala de mese si bucătăria : Aveai la dispozitie tot ce era nevoie, curate si încăpătoare

Garantat , ne vom mai vedea!!
Mulțumim pentru ca existati! !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu are cum sa existe asa ceva!!
   Carmen C din Ploiești
nota: 10
schedule sejur: 13.09.2019 - 15.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliștea superba, curățenia, ospitalitatea gazdelor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic notabil.
   Victor din Slobozia
nota: 10
schedule sejur: 27.09.2019 - 29.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele super prietenoase, Camerele curate, pozitionare superba!
   Gabriela G din Popești Leordeni Jud Ilfov
nota: 9.83
schedule sejur: 20.09.2019 - 22.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Propietarii, o familie minunata si primitoare. Zona absolut superba, de vis! Locul de joaca, un mare plus. Bucătăria utilata, curatenia, conditiile,plimbarea cu Atv-ul.Am gasit tot ce am avut nevoie pentru un weekend in familia reunita. Multumim!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de obiectat, cele cateva sugestii i le-am comunicat propietarei. Totul minunat.
   Ana din București
nota: 9.5
schedule sejur: 29.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliste extraordinara, curatenie, confort.
   Dragan din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2019 - 26.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne am simtit super bine. Mihaela si familia ei sunt foarte draguti si primitori.
Sigur o sa revenim.
CONTACT
Trufăşilă Mihaela
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Trufăşilă Mihaela
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0740 961 518
WhatsApp