Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Alpine Escape Studios din Sat Măgura grade grade

Sat Măgura, str. Principală, nr. 3 -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Bran
   Valentina din Ploiesti
nota: 8.83
schedule 07.01.2021
O oaza de relaxare. Multumim Vlad pt toate indicatiile primite pt a ajunge la destinație, pt amabilitatea de a ne aduce ceva din "civilizație". Liniște, peisaj de excepție, pisicutele locului superbe,ce ne-au alinat dorul de animăluțele noastre de acasa. Studioul este foarte bine utilat, caldura si apa calda in permanență. Ba chiar noi am oprit cele 2 calorifere din camere, lasand doar la baie sa funcționeze. Paturile foarte confortabile, lenjerie si prosoape impecabile, masuta cu scaunele si bancuta de pe terasa studioului minunate, precum si accesoriile de la perdelute arata ca totul a fost gandit si lucrat cu suflet.
Ca recomandari: o draperie la camera de dormit, eventual inca o oglinda pe hol sau in camera si un uscator de par.
   Mirela din Bucuresti
nota: 8
schedule sejur: 10.02.2020 - 12.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul de vis, studiourile dotate cu toate cele necesare pentru a-ti pregati mancarea, caldura in camere, curatenie.Trebuie sa va aprovizionati cu tot ce va.trebuie pentru a pregati mancarea, in zona nu sunt magazine.Aveti la dispozitie un gratar, pe site scrie si ceaun,noi l-am cerut, dar se pare ca nu-l mai au.Un sejur relaxant intr un peisaj de vis.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi fost utila o chiuveta si o plita in sala de mese, sunt utile pentru grupurile care pregatesc mancarea la comun.drumul de acces- aprox. 8 km drum forestier, iarna mai greu accesibil daca nu ai masina 4×4, ori echipata corespunzator cu lanturi.
   Aurelian A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 08.06.2017 - 10.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea gazdelor, implicarea lor in oferirea de informații legate de trasee, locuri de vizitat, locuri de luat masa și oferirea oricărui lucru pentru un sejur cât mai plăcut, ne-au făcut sa ne simțim ca acasă și sa ne dorim sa revenim cât mai curând in acest loc mirific. Priveliștea este minunata, liniștea este la ea acasă.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Radu R din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.03.2017 - 02.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este una excelenta, pe o culme de deal, cu o priveliste foarte frumoasa. Drumul este decent, am ajuns ok cu o masina Kia Ceed. La dus prin Zarnesti vreo 7 km, la intors prin Moeciu 3 km. Daca nu aveti o masina foarte incarcata, cu un motor mic, puteti merge si la dus pe drumul scurt.
Foisorul incapator are o parte acoperita, potrivita in caz de vint sau daca e prea racoare si una descoperita perfecta pentru cafeaua de dimineata si micul dejun.
Gazdele, Vlad si Cristina, foarte dragute si saritoare, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.
La plusuri as mai trece: caldura si apa calda tot timpul, camera curata, lenjerie si prosoape imaculate, vesela completa.
   Aron din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.05.2016 - 30.05.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc retras pentru odihnă și relaxare
Cea mai frumoasă locație din satul Măgura,un pesaj de vis,concurabil cu Elveția și Austria
Fiind poziționată ceva mai sus în Măgura din foișorul pensiunii se vede o panoramă superbă a satului Măgura și Piatră Craiului care se poate privii ore în șir.
Deasemenea din foișor dacă aveți răbdare și noroc la orele dimineții să-u pe înserate se pot vedea căprioare ieșite la păscut în poienița din fața foișorului pensiunii.
Gazda este foarte primitoare și receptivă(citiți toate comentarele despre gazde)
Eu personal am venit în Măgura la pensiune fără mașină cu taxiul din Moecul de Jos(20 Ron,din Zărnești petul este 60 Ron)
Bucătăria era dotată cu toate cele necesare (frigider, cuptor cu microunde, plită electrică, ustensile, veselă, tacâmuri,ulei oțet și sare)
Desii nu există magazine va puteți aproviziona cu ouă,brînza,lapte,chiar și cu carne de miel de la localnici
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am semnalat nemultumiri personalului unitatii in timpul sejurului
   Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.05.2016 - 29.05.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un weekend superb, o experienta care ne-a incarcat bateriile pentru un an intreg.
Felicitari proprietarilor! Sunteti un exemplu pentru toti cei care vor sa faca turism in Romania.
Peisajul te lasa fara respiratie.
Pensiunea este foarte sic, curata si amenajata cu bun gust.
poze recenzie
   Florin din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 19.05.2016 - 22.05.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Privelistea superba si gazde placute. Un loc retras pentru odihna si relaxare.
Chiar cu pensiunea plina nu s-a simtit deloc aglomerat.
Totusi trebuie sa va aprovizionati cu de toate dinaninte, iar dotarile de self-catering sunt foarte bune.
   Florentina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.01.2016 - 31.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Unitatea turistica este amplasata ideal, inconjurata de un peisaj absolut incantator oferit de Magura, Piatra Craiului si Bucegi. Intimitatea si confortul sunt datorate atat personalului foarte amabil cat si design-ului realizat din materiale naturale ale studioului. Bunul gust si relaxarea deplina sunt la ele acasa. Felicitari si multumiri proprietarilor, vom reveni cu siguranta!
   Doina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.10.2015 - 18.10.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1.Privelistea te lasa `fara grai`. Fiind pozitionata ceva mai sus in Magura, din studioul 5 vezi si Bucegii si Piatra Craiului. Poti sa faci drumetii sau sa stai foarte bine in foisor sa-ti bucuri ochii fara efort fizic.
2. Gazdele sunt la dispozitie oricand dar prezenta lor este discreta.
Un sfat, veniti aprovizionati cu alimente/bauturi pot fi preparate dar nu exista magazine/restaurante in zona.
   Doina din Buftea
nota: 7.5
schedule sejur: 26.08.2015 - 29.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Old palls sentiment` , gazda extrem de prietenoasa , dar discreta in acelasi timp, baia spatioasa mai putin mini chiuveta si locul de `pus trusa de toaleta` (chiar, oare de ce?), fara dulap in camera dar sincer cred ca intentia era de a aduce in amintire perioada de studentie , cand aruncam brambura tot, inclusiv hainele... Paturi/saltele excelente , asternuturi adevarate si confortabile .Adica , se doarme bineeeeee..
Inutil sa subliniez pozitia extraordinara a foisorului , punctul `forte` al locatiei; pardon, mai exista un punct forte : Igor, catelul simpatic. Vlad , ai grija de Igor , pls.
Una peste alta, fac planuri sa-mi aduca acolo si sora si mama !are 84 de ani si cred ca `i-ar sta bine in peisaj`.
thumb_down
Aprecieri negative:
Polita baie trusa toaleta turist , ceva care sa semene cu un dulap in camera( super ideea ta Vlad, fa-o), un cuier pe usa baie , set up scaune+masa in fiecare veranda. Ah, si ceva plus de informatie catre clienti, in afara de ` ar fi bine sa ajungeti pe lumina` prin Zarnesti; accesul este extrem de dificil pentru o masina simpla...
   Anca Liana A din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 14.07.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Exceptionala atitudinea proprietarului care m-a contactat imediat dupa lansarea cererii de rezervare -din pacate nu avea camere libere- dar a dovedit un profesionalism desavarsit in relatia cu solicitantul
   Diana D din Bucuresti
nota: 8.33
schedule sejur: 19.06.2015 - 21.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste si un peisaj superb
Vlad si Cristina sunt foarte simpatici si daca ai nevoie de ceva te ajuta
recomand cu incredere
thumb_down
Aprecieri negative:
Accesul se realizeaza pe un drum comunal nemodernizat (forestier) dar practicabil cu orice tip de masina.
   Roman din Orhei Rm
nota: 9.33
schedule sejur: 06.07.2015 - 08.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliste extraordinara!!!
intimitate si liniste,un loc perfect de refugiu!
Gazda este foarte primitoare si receptiva.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am depistat.
   Alexandra din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 30.05.2015 - 01.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat intr-o camera de 2 persoane, cu pat matrimonial, baie si bucatarie. Camera era spatioasa, curata, cu mobilier nou, mobilata simplu si cu bun gust; de fapt, intreaga constructie este noua. Patul matrimonial era mare si avea o saltea foarte buna. Bucataria era dotata cu toate cele necesare (frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, ustensile, vesela, tacamuri), proprietarii punandu-ne la dispozitie inclusiv un gratar de exterior. Baia arata foarte bine, placata cu gresie de calitate si un loc de dus generos.
Vederea din camera si de fapt, din toata curtea pensiunii este superba; puteam vedea intreaga creasta a Muntilor Piatra Craiului de pe prispa camerei. Daca ai noroc, poti vedea, din cand in cand (mai ales dimineata), caprioare iesite la pascut in poienita din fata foisorului pensiunii.
Proprietarii, Vlad si Cristina, sunt foarte amabili, ne-au indrumat spre pensiune cu indicatii clare astfel incat nu ne-am ratacit deloc si ne-au fost de ajutor de fiecare data cand am avut nevoie. Seara au stat cu noi la povesti, la un pahar de visinata din productia lor proprie.
De la pensiune se pot face multe trasee, pe dealurile din jurul pensiunii sau coborand spre Zarnesti.
Pentru cei care vor sa faca trasee in Muntii Piatra Craiului: noi am urcat pana la Cabana Curmatura pe un traseu scurt de 2h-2h si jumatate si destul de usor. Fiind mai comozi, am coborat din sat cu masina, insa nu cred ca ar fi luat pe jos mai mult de 45 min – 1h pana la intrarea efectiva in traseul spre cabana.
Deoarece satul este mai izolat, este bine sa va cumparati mancare inainte sa ajungeti acolo; exista optiunea, totusi, sa cumparati lapte si cas chiar de la vecini la preturi rezonabile – daca il intrebati pe Vlad, va va ajuta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Drumul din localitatile vecine pana la pensiune este unul de munte, neasfaltat, de cativa km. Se poate ajunge din Zarnesti pe un drum mai lung, sau din Moeciu dar pe un drum mai abrupt. Am mers cu masina mica (Ford Focus) prin Zarnesti (la venire) si prin Moeciu (la plecare), a fost ok (mai ales ca vremea a fost buna), insa cu un 4x4 parca ar fi fost mai bine :-).
CONTACT
Vlad Vasiliu
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vlad Vasiliu
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0723 171 355
WhatsApp