Pensiunea Cartref Saschiz, comentarii

Pensiunea Cartref din Saschiz

Saschiz, str. Principala, nr. 433  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Cartref Saschiz


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Cartref din Saschiz:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Liliana - Timisoara
( sejur: 28.07.2016 - 29.07.2016 )
10
Curatenia, atitudinea gazdei, serviciile, biblioteca turistilor, casa...

Fara
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alina - Bucuresti
( sejur: 20.07.2016 - 22.07.2016 )
9.5
Camere spatioase, mancare foarte buna, gazde dragute si intelegatoare (am avut 5 copii cu noi :-), foisorul de luat masa in aer liber ne-a placut mult, curtea mare si spatioasa.

Unele mici reparatii erau necesare la baie, prosoapele prinsesera putin miros, la curatenie mai lipsea putin ca sa fie chiar de 10.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Oana - Bucuresti
( sejur: 15.07.2014 - 17.07.2014 )
10
Un loc deosebit de frumos si linistit, oameni calzi si comunicativi, mancare foarte buna si portii indestulatoare, camere superbe. De-abia astept sa mai ajungem.

Nu am reusit sa gasesc absolut nimic neplacut.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Rodica Astrid R. - Botosani
( sejur: 29.12.2012 - 02.01.2013 )
9.5
A fost pentru prima data cand am petrecut cateva zile intr-un sat sasesc din Transilvania, intr-o ambiata autentica.Mi-a placut amabilitatea personalului, ambianta (veche gospodarie saseasca transformata in pensiune cu pastrarea,pe cat posibil,a specificului), muzeul artei culinare amenajat in incinta pensiunii, satul Saschiz si imprejurimile.Mancarea a fost fenomenala, numai produse locale naturale preparate in gospodaria proprie.De asemenea, mi-a placut ospitalitatea si solicitudinea personalului pensiunii si a localnicilor.

Am gasit in camera un pliant despre pensiune ,satul Saschiz si imprejurimi cu sugestii despre atractiile turistice din zona, dar din pacate numai in limba engleza.As sugera ca aceste materiale sa fie redactate si in limba romana, mai ales ca nu era nici un turist strain, cel putin in perioada sejourului nostru de Revelion.Personalul pensiunii (doua doamne care se ocupa si de bucatarie, si de servit la mese si de curtenie) este absolut insuficient,asa ca ,in toata perioada sederii noastre, nici o camerista nu a facut curaatenie in camere.In programul de Revelion afisat pe erau prevazute obiceiuri locale in noaptea de Revelion si o vizita la ferma pensiunii(la care tineaam in mod deosebit).Vizita la ferma a fost imposibila, tocmai din cauza personalului insuficient, iar in locul uratorilor din seara de Revelion ne-a fost oferit un `recital` de colinde pe 30 decembrie.
Comentariu util ?
2 voturi 1 vot

Ungurean - Bucuresti
( sejur: 16.07.2012 - 21.07.2012 )
10
Ne-am simțit foarte bine datoritã atmosferei linistite, personalul a fost foarte amabil si de mare ajutor, ajutandu-ne cu orice informație solicitatã, camera a fost confortabila si curatã.

Nu exista minusuri.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Raluca Palusan
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare