Casa Borcean Sasca Montana - TURIST INFO .ro

Casa Borcean din Sasca Montana

comuna Sasca Montana, sat Sasca Montană, nr. 762  
Despre Casa Borcean
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Va asteptam in zona noastra frumoasa Cheile Nerei-Beusnita,un loc linistit unde relaxarea isi poate spune cuvantul.Va pot oferi camere de cazare si o bucatarie de a va pregati orice fel de mancare,si in curte se afla un greatar pentru al folosi turisti.

Localizare:se afla in comuna Sasca Montana,judetul Caras Severin


Capacitate totală: 5 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare