Pensiunea Casa Alex Saru Dornei, comentarii

Pensiunea Casa Alex din Saru Dornei

comuna Saru Dornei, sat Șaru Dornei, str. Principala ( la aprox. 10 km de centrul loc. Vatra Dornei )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Alex Saru Dornei


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Alex din Saru Dornei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Eugen Vlad - Botosani
( sejur: 27.05.2016 - 29.05.2016 )
9.8
Locatia excelenta(suficient de departe de tumultul orasului pentru o vacanta in tihna, dar si suficient de aproape pentru a te putea intoarce ori de cate ori vei dori!), curata, utilata cu tot ce ai putea avea nevoie intr-un sejur. Gazde primitoare si saritoare. Spatiu de joaca pentru cei mici. Ideala pentru familii sau grupuri de prieteni care vor sa se bucure de frumusetea salbatica a muntilor patriei. Vom reveni cu placere!

Comentariu util ?
0 voturi 4 voturi
CONTACT
Marian
0766 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare