search
date_range

Complex Turistic Delta Royal din Sarichioi

Sarichioi , Amenajarea Piscicola Iazurile - Ferma, nr. 5  
​Capacitate: 20 adulți și 20 copii în 10 spații de cazare.
Delta Royal este singura locatie turistica din satul Sabangia, comuna Sarichioi si a fost inaugurata la data de 1 Mai 2015. Situata intr-un decor unic, natural, pe malul Lacului Razim, in mijlocul unei ferme piscicole cu o suprafata de 310 hectare, certificata ecologic, Delta Royal este destinația ideală pentru o vacanța perfecta, fiind una dintre cele mai frumoase locatii din Delta Dunarii.
Dispunem de 10 camere grupate in 5 căsuțe desprinse parca din povesti, așezate chiar pe malul unui canal, in mijlocul naturii, departe de agitația cotidiană. Fiecare camera este dotata cu pat matrimonial sau twin, baie, televizor, frigider, aer conditionat, terasa si ponton amenajat special pentru pescuit sportiv.
Va așteptam la restaurantul nostru cu circuit inchis, unde puteti servi preparate din peste, gaina sau porc, toate obținute in propria ferma sau puteti folosi bucataria complet utilata pe care o punem la dispozitie.
Pentru relaxare va oferim barci pentru plimbari pe Lacul Razim sau in incinta fermei piscicole, pescuit sportiv, biciclete, sezlonguri.
Complexul Delta Royal este situat in satul Sabangia, comuna Sarichioi si se ajunge dinspre Constanta urmarind traseul: Constanta-Babadag-Enisala-Sarichioi-Sabangia(100 km), sau dinspre Tulcea urmarind traseul Tulcea-Agighiol-Sabangia(24 km).
Va asteptam cu mare drag!
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

phone_in_talk

Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,