Camere de închiriat Alice Sarata Monteoru - TURIST INFO .ro

Camere de închiriat Alice din Sarata Monteoru

Sarata Monteoru, aleea CAPRICE, nr. BL A2  
Despre Camere de închiriat Alice
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Unitatea are grad de clasificare si este situata in centrul statiunii (la parterul blocului A2), dotata cu 5 camere a cate 2 locuri, receptie si loc de luat masa. 4 camere au toaleta proprie si 1 camera cu toaleta separata. Alte dotari: TV in camera, internet.Accesul la locatie se face din soseaua principala, pe Aleea Caprice pina la blocul A2 (langa Sala de sporturi).


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
FACILITĂȚI CAMERE:
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 6 adulți și 3 copii în 3 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Irina
0727 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare