Camere de închiriat Casuta din Deal Sarata Monteoru, comentarii

Camere de închiriat Casuta din Deal din Sarata Monteoru

Sarata Monteoru, str. Drumul Schelei, nr.   
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camere de închiriat Casuta din Deal Sarata Monteoru


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie camerei de închiriat Casuta din Deal din Sarata Monteoru:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Oana - Braila
( sejur: 12.02.2016 - 14.02.2016 )
4
Peisajul

Personalul unitatii needucat si lipsit de bun simt, de la manager pana la angajati. Camere cu mobilier si accesorii vechi (saltele, perne, lenjerii, prosoape albe ingalbenite). Caldura in camere cand si cand, desi exista centrala proprie. Calorifere nefunctionale in majoritatea camerelor, am ajuns acasa raciti. Apa curenta nu functioneaza in permanenta. Bucataria `dotata` cu aparatura nefunctionala, tacamuri si vesela murdare cum au fost lasate de alti turisti, cratiti si oale mancate de rugina . Servicii sub limita minima acceptata. Curatenia nu exista si probabil ca nici nu se efectueaza vreodata: panze de paianjen in camere (ni s-a motivat ca suntem la munte), la parter cuge apa din tavan de la camerele superioare cand se face dus.
Pretul camerelor este exagerat de mare in raport cu `conditiile` oferite! (ni s-a raspuns de catre conducere ca la 100 ron camera /noapte, avem asteptari prea mari,si am fost apostrofati ca suntem prea pretentiosi).
Comentariu util ?
7 voturi 5 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare