Pensiunea Regal Santana de Mures - TURIST INFO .ro

Pensiunea Regal din Santana de Mures

comuna Santana de Mures, sat Bărdești, nr. 24 A ( la aprox. 4.3 km de centrul loc. Targu Mures )  
Despre Pensiunea Regal
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
13 recenzii

Locatie linistita, retrasa, dar totusi nu foarte departe de Tg. Mures. Personal foarte profesionist. Loc de joaca pentru copii

... citeste mai mult

La doar 10 minute de spitalul municipal si 5 minute de centrul orasului sala polivalenta, complexul de agrement weekend. Pensiunea Regal este situata intr-o zona linistita inconjurata de padure, ferita de agitatia si tumultul cotidian, la doar 1 km de oras.

Ofera cazare in 10 camere moderne, dotate cu internet, frigider, minibar, grup sanitar propriu, televizor, incalzire centrala.

Resturantul are o capacitate de 70 de locuri, cu o ambianta calda, primitoare si cu o bucatarie traditionala.

Dispune de spatiu de joaca pentru copii, terasa cu gradina, parcare pazita, terasa acoperita, gratar in aer liber, teren de sport, room service, foisor in curte, living cu televizor, sala de mese, sanie cu cai.
Va ateptam cu drag se petreceti un sejur de neuitat.


In partea estica a orasului, pe platoul Cornesti se afla Gradina Zoologica, la curca 200 m deasupra orasului Targu Mures. Padurea de stejar si carpen, numita 'Padurea Mare' ofera conditii ideale pentru animalele gradinii, de aceea a fost aces acest loc pentru constructia acesteia.


Gradina Zoologica din Targu Mures a fost infiintata in anii '60, initial fiind un loc de atractie pentru populatia locala si pentru turisti. La infiintare gradina avea o suprafata de 600-700 m2, care in 1965 s-a marit la 20 hectare.

In momentul actual gradina este impartita in cinci sectoare, fiecare sector avand ingrijitori specializati, in numar de 38, care asigura munca de zi de zi. Anual Gradina Zoologica din Targu Mures este vizitata de un numar de 180 000 de vizitatori.


Cetatea Medievalã

Construitã în secolul al xvii-lea, cetatea medievalã a fost ridicatã în locul castelului-cetate de odinioarã al voievodului transilvãnean Báthori István din 1492, distrus în anul 1601 de invazia turco-tãtarã. Un an mai târziu au fost începute lucrãrile de reconstrucie. Au fost ridicate 7 bastioane, din care 5 construite de bresle. Bastioanele cizmarilor, blãnarilor i lãcãtuilor, dogarilor, croitorilor, mãcelarilor, a lui Báthory i bastionul de poartã au fost legate între ele de ziduri de 10m înãlime. Cetatea a mai fost înconjuratã de un an de 10 metri lãime i 8 de adâncime, astupat la începutul secolului a xx-lea. În incinta cetãii au existat diferite clãdiri, care au fost demolate în anul 1962, pentru realizarea unui parc de distracii. Biserica Reformatã a rãmas intactã


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
cutie de valoricutie de valori
faxfax
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livadalivada
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
plata cu cardulplata cu cardul
restaurantrestaurant
room serviceroom service
sala de mesesala de mese
sanie trasa de caisanie trasa de cai
seif la receptieseif la receptie
spalatoriespalatorie
terasaterasa
teren de sportteren de sport
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
minibar in cameraminibar in camera
telefon in cameratelefon in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 25 adulți în 10 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 15.05.2017 - 30.11.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
1 vot 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0726 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare