Vila & Lacul Kalman-t Sancraiu de Mures - TURIST INFO .ro

Vila & Lacul Kalman-t din Sancraiu de Mures

Sancraiu de Mures, Rasaritului, nr. 1E ( la aprox. 4.7 km de centrul loc. Targu Mures )  
Despre Vila & Lacul Kalman-t
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Este situat la 5 km de Tîrgu Mureş în Sâncraiu de Mureş, unde este locul ideal pentru cei care vor să se relaxeze, să se distreze sau să pescuiească.
8 camere, living mare 60 mp, 3 băi, terasă acoperită, bucătărie utilată, parcare îngrădită. În aceeaşi locaţie se află şi lacul de peşti de 1000 mp, ideal pentru pescuit. Specii de peşti existente în lac: somn,caras,crap,caras aurui,crap koi, fitofag,roşioara, biban, crap oglindă.
Vila Kalman-t este potrivită pentru evenimente de familie (botezuri,logodne, zi de naşteri , sau pentru întâlnirile cu prietenii la un ceaun sau grătar)
La 50 m de Vilă se află un restaurant, o mini grădină zoologică şi un parc pentru copii! Pentru rezervări vă rog să mă contactaţi telefonic!!!! S-a deschis in curtea Vilei un teren multisport ,tenis ,volei,minifotbal ,labvolei,baschet,handball. Program: zilnic 8 -22 , Va asteptam cu drag.


Capacitate totală: 24 adulți în 8 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 04.01.2017 - 31.05.2017

Pentru cazare si rezervari, contacteaza proprietari

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Vila & Lacul Kalman-t Sancraiu de Mures acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare