Pensiunea Pensiunea Braisor Sancraiu de Cluj - TURIST INFO .ro

Pensiunea Pensiunea Braisor din Sancraiu de Cluj

comuna Sancraiu de Cluj, sat Braisoru, str. Braisoru, nr. 1A  
Despre Pensiunea Pensiunea Braisor
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pensiunea Brăişor dispune de 6 camere cu o capacitate totala de 20 de persoane. Avem 4 camere cu pat matrimonial si canapea, o camera doar cu pat matrimonial iar la mansarda avem un pat matrimonial si 3 paturi de o persoana fiecare. Toate camerele au baie proprie, iar cele de la primul etaj al pensiunii dispun de terasa proprie.
La parter este un living mare si locul de luat masa. Oaspetii nostrii pot folosi bucataria care dispune de 2 chiuvete, 2 plite, 2 hote, un cuptor electric, un cuptor cu microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, friteuza, frigider si toata vesela necesara. La adapostul unei terase in spatele casei puteti admira un peisaj de vis cu vedere la dealurile din jur, la sat, la valea Călății si la Masivul Vlădeasa. Pentru copii avem o groapa cu nisip, masa de tenis si o gradina mare :).
Pensiunea Brăișor se afla la marginea satului Brăișoru, iar proprietatea se intinde pe o suprafata de 6000 mp. Satul este situat la poalele Muntelui Vladeasa, in zona de contact dintre Depresiunea Huedin si Muntii Apuseni, respectiv masivul Vlădeasa, pe versantul sudic al Dealului Brai (500m), de unde vine si denumirea localitatii, strabatuta de paraul Călățele, afluentul râului Crișul Repede.

Legătura cu exteriorul este asigurată prin drumul european E60, continuat cu drumuri asfaltate din două direcții, de la Gara Brăișoru (4 km), dinspre Oradea, și de la Huedin (10 km) prin Sâncraiu de la Cluj-Napoca, și calea ferată, cea mai apropiată gară CFR, fiind Brăișoru, și Gara Huedin, unde opresc toate trenurile.

Dacă, la marginea satului Morlaca, în locul numit Drumul găunos (spre Bologa), s-au descoperit topoare de piatra din perioada neolitică, de peste 4000 de ani vechime. Iar pe teritoriul fostului cătun Remetea, aparținând satului Brăișoru, s-a descoperit și un fier de plug din perioada dacică și din perioada stăpânirii romane a locului, se mai păstrează fundația castrului roman de la Grădiște și drumul roman trecea peste teritoriul morlăcan, cu siguranță că satul Brăișoruare antecedente preistorice, și dacă în zona Morlăcii locuiau spărgătorii de piatră, în Bărișoru de la Remetea până pe Valea Călății locuiau oamenii înstăriți.

Proprietatea oferă parcare gratuită.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
masa de ping-pongmasa de ping-pong
parcareparcare
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
1 vot 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 15 adulți și 8 copii în 6 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Cocian Ioana
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare