Pensiunea Colt de Rai Sambata de Sus, comentarii

Pensiunea Colt de Rai din Sambata de Sus

comuna Sambata de Sus, sat Sâmbăta de Sus, str. Zona Turistica, nr. fr  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Colt de Rai Sambata de Sus


Total
9.8
Personal
10
Servicii
10
Curatenie
10
Confort
10
Pret / Calitate
10
Localizare
9
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Colt de Rai din Sambata de Sus:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Maria - Cleveland Usa
( sejur: 09.03.2017 - 12.03.2017 )
10
Pensiunea este foarte frumoasa, camerele si baile sint curate si dotate cu tot ce ai nevoie. Gazdele amabile, ospitaliere si foarte sociabile ne-au facut sa ne simtit foarte bine acolo, chiar daca vremea nu a fost asa cum ne asteptam. Ma bucur ca mai sint romani care tin la calitate. Felicitari!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Bianca - Fagaras
( sejur: 17.02.2017 - 19.02.2017 )
9.7
Daca iti doresti sa petreci un sejur minunat alaturi de cei dragi, poti alege cu incredere Pensiunea "Colt de rai" de la Sambata de sus. Pe langa peisajul superb, beneficiezi din plin de ospitalitatea si disponibilitatea gazdelor, de camere curate, amenajate cu gust, spatioase, cu bai proprii, de bucatarie utilata complet si de alte facilitati (loc de joaca pentru copii, teren de fotbal, loc pentru gratar, foisor, internet, etc.).

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andreea Bianca P. - Giurgiu
( sejur: 05.01.2017 - 08.01.2017 )
10
Pensiunea este curata și îngrijită iar proprietarii sunt oameni foarte faini. Este o alegere buna atât iarna cat și vara , peisajul este superb.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andra Silvia - Ploiești
( sejur: 26.08.2016 - 28.08.2016 )
9.7
Curatenie exemplara, gazde extraordinar de amabile si preocupate de confortul turistilor, camerele si baile sunt foarte frumoase si confortabile,bucataria este dotata cu tot ce este necesar, curtea este foarte mare , ingrijita si dotata cu balansoare, teren de fotbal, o mini-piscina, gratar. Locatia este ideala pentru toate categoriile de turisti. Totul la superlativ! Pot spune ca pensiunea arata mai bine in realitate decat in pozele de prezentare. Raportul calitate-pret foarte bun.

Nu este cazul. Am fost foarte multumiti de serviciile oferite de pensiune.
Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi
CONTACT
Bobocea Livia
0762 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare