Cabana Lacrimioara Sambata de Sus, comentarii

Cabana Lacrimioara din Sambata de Sus

comuna Sambata de Sus, sat Sâmbăta de Sus, nr. 595  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Lacrimioara Sambata de Sus


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Lacrimioara din Sambata de Sus:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Claudiu T. - Brasov
( sejur: 18.06.2017 - 20.06.2017 )
9.3
Proprietarul ne-a asteptat cu focul facut inttucat ploua torential, ceea ce ne-a surprins foarte placut. Este foarte multa liniste si cabana e izolata. Are toate dotarile necesare unei cabane de lemn cu semineu.

Palpumi prea grele , iesirea din camera prea abrupta. Paturi prea inguste.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cristi - Iaşi
( sejur: 02.08.2015 - 08.08.2015 )
9
Cea mai retrasă cabană de care am avut parte vreodată, cam 4-500 m până la cel mai apropiat vecin. O poiană mare în mijlocul pădurii, pârăiaş prin curte, un foişor foarte bine făcut unde se păstrează răcoarea mult mai bine decât în altele pe care le-am mai folosit. Nu am auzit un lătrat de câine timp de 8 zile, cred că trebuie să-mi redefinesc conceptul de `linişte` după sejurul ăsta.
O zonă în care natura este extrem de vie şi puţin atinsă de agresiunea omului. Recomand tuturor celor pe care nu îi sperie abundenţa de păsări, insecte, animăluţe de tot felul.

Comentariu util ?
19 voturi 10 voturi
CONTACT
Liviu Dobrea
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare