Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Ștefănel din Sadova grade grade grade

Sadova, str. Monument, nr. 597 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   G.n. din Constanta
nota: 10
schedule 24.08.2023
Locația extraordinara. Gazdele amabile si primitoare. Mancarea a fost cea mai buna parte a zilei, gatita inainte sa coboare oaspetii cu o varietate larga de mancaruri traditionale zonei. Camerele spatioase, curate si moderne cu vedere la munte. Lacul Iezel se afla in apropierea pensiunii. Se mai pot gasi trasee pentru cei pasionati de plimbari in natura.
   Veturia Stroia din Timisoara
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.08.2023.
Totul a fost foarte bine si foarte bun pentru sejurul nostru de 7 zile la aceasta pensiune.
Este asezata pe o colina in Sadova, cu vedere asupra imprejurimilor, cu o terasa amenajata pentru relaxare si/sau pentru mic dejun, cina.
Camera a fost confortabila, cartile si goblenurile au adaugat eleganta. Salonul unde se servesc micul dejun si cina este mobilat cu aceeasi grija fata de eleganta si fata de turisti. Au fost multi turisti, probabil fiindca era minivacanta de Sfanta Maria Mare. Nu ne-a deranjat. Chiar s-a confirmat ca nu suntem singurii care apreciem pensiunea si gazdele.
Curatenie in toate locurile. Gazdele, dna Rodica si dl Ghita, se comporta cu amabilitate, atenti la dorintele turistilor. Mancare gatita de dna Rodica este foarte gustoasa si diversificata. Ciorba/supa a fost in fiecare zi (din cela 7!) alta, de ex: ciorba radauteana, supa de pui cu galuste, ciorba de perisoare, ciorba de afumatura, ciorba de vacuta, etc. Felul 2 tot gustos, si portie maaare, de ex. Tocanita de hribi, friptura de porc (sau sau de pui), piept de pui la gratar, peste, etc., garnitura, salata de muraturi asortate, etc. Si câte o prajitura, tot preparata de dna Rodica.
Pe scurt, totul la superlativ. Multumim gazdelor!
   Daniel Nitu din Pantelimon
nota: 10
schedule 13.08.2023
Un loc in care o sa revenim cu mare placere, pensiunea este pozitionata excelent cu vedere spre munte, camerele sunt foarte curate, un mare plus a fost faptul ca am luat masa la pensiune, mancarea fiind foarte gustoasa, proprietarii oameni deosebiti, totul a fost la superlativ!
   Mădălina din Buzau
nota: 10
schedule 11.08.2023
Am primit o camera tripla, 2 adulți și un copil de 9 ani. O camera frumoasa, luminoasa, curata, o curățenie mai rar întâlnită. Micul dejun a fost waw, nu neapărat produsele, ci eleganta cu care am fost serviți, diversificat, nu am primit același produse 2 zile, cum se întâmplă în alte părți. Felicitări și dacă mai ajungem în zona, vom reveni, cu siguranță, nota 10.
   Camelia Surdu din Timișoara
nota: 10
schedule 06.06.2023
Pensiunea Stefanel din Sadova este un loc de cazare pe care l-as recomanda cu toata increderea, prietenilor si cunoscutilor mei. Pensiunea ofera conditii de cazare care pot satisface chiar si cele mai exigente cerinte, iar gazdele, dna. Rodica si dl. Ghita, sunt 2 oameni minunati, care fac tot ce le sta in putinta ca fiecare dorinta a celor care le calca pragul sa le fie indeplinita.
   Nepotu din Galati
nota: 10
schedule 05.12.2022
Facilități: confort, curățenie, camere mari și călduroase la nivel de 4 stele. Masa la discreție, variată și foarte gustoasa. Gazde minunate, doamna Rodica discreta și foarte amabila, iar domnul Ghiță la început vrea să pară un dur, dar în realitate este un om minunat. Recomand din inimă aceasta pensiune!
   Claudia din Braila
nota: 5.33
schedule 11.02.2022
Din pacate am plecat mai devreme decat ne-am propus, deoarece proprietarul pensiunii a dat dovada de un comportament care nu-i face cinste, astfel incat am stabilit impreuna cu prietenii cu care eram, sa plecam dupa doar doua zile .
Ca si conditii de cazare, pot spune ca sunt decente si este foarte curat, iar doamna gateste foarte bine si e foarte amabila si draguta, in schimb, sotul strica tot ambientul...
poze recenzie
   Alina din Bucuresti
nota: 8
schedule sejur: 16.08.2020 - 19.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj superb, conditii bune.
   Liviu din Tamaseni
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 26.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos, peisaj extraordinar, liniștea, mâncare excelenta, niște gazde excelente, totul a fost superb.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristina din Targoviste
nota: 10
schedule sejur: 30.07.2018 - 03.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul de vis, camerele curate si spațioase, liniștea, mâncarea gustoasă , aerul curat, totul la superlativ. Multumim gazdelor, d-lui Ghiță si d-nei Rodica pentru zilele de răsfăț.
   Raluca din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 06.02.2017 - 09.02.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat 4 zile, timp in care:
- am dormit foarte bine
- am mancat mult prea bine (dna Rodica gateste exceptional! Mancare muulta si foarte gustoasa)
- am avut discutii interesante cu dna Rodica si dl Ghita (sunt oameni buni, simtiti, inteligenti, prietenosi)
- ne-am plimbat si ne-am bucurat de frumusetea zonei (Sadova e un punct bun de pornire in excursii; dl Ghita poate ajuta cu idei de petrecut timpul)
Abia asteptam sa revenim primavara/ vara, sa vedem si varianta verde a zonei si sa stam mai mult pe terasa pensiunii.
   Daniela din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2016 - 27.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde deosebit de atente, mancare buna, conditii foarte bune de curatenie
   Lucian L din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 19.07.2015 - 21.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un sejur relaxant la aceasta pensiune pe care o recomand din toate punctele de vedere ( cazare, masa, amabilitate personal).
   Lucian din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 15.06.2014 - 18.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune peste nivelul de categorie unde este incadrata, practic e de 4 margarete. Personalul foarte primitor, camerele mari, mobilate cu bun gust, covoare pe jos, curatenie impecabila, liniste, parcare proprie, baia foarte mare. Am avut la dispozitie caldura de la instalatia centralizata, practic tot confortul posibil...
Raport calitate/pret imbatabil, intr-o zona unde cam toti proprietarii de pensiuni au pretentii mari de la turisti si ofera putin. Am fost cazati in multe pensiuni din tara dar aceasta este nr 1 din toate punctele de vedere. O recomandam si altor turisti. Daca o sa mai avem traseu de vacanta in Moldova vom reveni cu placere.
thumb_down
Aprecieri negative:
O plita electrica in bucataria turistilor ar fi utila, noi am avut la dispozitie bucataria proprietarilor.
Camera in care am fost cazati nu are balcon, dar exista o terasa mare acoperita in fata casei, unde se poate lua masa la aer liber.
   Greenberg G din Israel
nota: 9.67
schedule sejur: 08.06.2013 - 11.06.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut foarte mult si pensiunea si primirea care am avut acolo. Gospodina gateste foarte bine. Un loc splendid.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sant.
   Vasile Viorel din Iasi
nota: 9.83
schedule sejur: 30.12.2012 - 03.01.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea foarte.buna, mancare multa, foarte buna si foarte bine gatita, caldura, traditii populare de Anul Nou, personal deosebit.
   Liviu din Israel
nota: 10
schedule sejur: 27.03.2013 - 29.03.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Loc minunat pentru a petrece cateva zile cu familia sau prietenii. Umblam mult prin Romania dar gazde calde si primitoare ca la casa Stefanel nu am vazut.Cazare exceptionala mancare din Bucovina sa te lingi pe degete. Atmosfera calda . Loc ideal si iarna si vara pentru cine vrea sa descopere minunele Bucovinei. Vom reveni cu placere
CONTACT
Rodica
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Rodica
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0744 209 829
WhatsApp