Casa Sebastian Sadova, comentarii

Casa Sebastian din Sadova

Sadova, str. Principala, nr. 530  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Sebastian Sadova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Sebastian din Sadova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Rodica - Bicaz
( sejur: 30.12.2014 - 02.01.2015 )
9.5
Am pornit spre Sadova pentru a petrece revelionul 2015 fără prea multe aşteptări, pe de o parte datorită preţului relativ mic cerut, pe da altă parte datorită unor recenzii negative apărute pe un alt site de turism. Ceea ce am găsit ne-a depăşit cu mult aşteptările : multă căldură în primirea făcută de gazdele noastre, dar şi în pensiune – deşi afară erau spre – 20 grade, mâncare din belşug, diversificată, foarte proaspătă, sănătoasă şi gustoasă (aproape totul provine din gospodăria proprie), curăţenie peste tot. Am avut parte şi de surprize, care ne-au făcut şederea la Casa Sebastian şi mai plăcută: foc de tabără la miezul nopţii, plimbare a doua zi prin sat cu sania trasă de cai. Una peste alta, am plătit (puţin) pentru demipensiune şi masa de revelion şi am avut parte de tratament all inclusive. Mai e nevoie să vorbim de raportul calitate – preţ??
Dacă doriţi să vă simţiţi răsfăţaţi ca la mama acasă, dacă vă plac oamenii simpli, dar cu suflet mare, dacă vă încântă peisajele mirifice, mergeţi în acest colţ minunat de Bucovină, la Casa Sebastian.

Semnal slab Wi-Fi in unele locuri din pensiune.
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi
CONTACT
Ionel Sebastian
0753 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare