Cabana David Sadova - TURIST INFO .ro

Cabana David din Sadova

Sadova, str. Principala, nr. 100  
Despre Cabana David
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Nota 10/10
4 recenzii

Cuiratenia, bunul gust in amenajarea camerelor, confortul, amplasarea locatiei. Buna calitate a felurilor de mancare servite. Nu in ultima instanta amabilitatea personalului.

... citeste mai mult

Inaugurată în primăvara anului 2016, Cabana David pune la dispoziţia turiştilor 10 locuri de cazare în 5 camere duble, un bar cu capacitatea de 15 locuri, un foişor cu grătar de 20 de locuri şi un restaurant cu capacitatea de 50 de locuri, prevăzut cu instalaţie profesională de sonorizare.

Cabana este construită din materiale eco (lemn masiv şi piatră naturală) şi este amplasată pe malul pârâului Sadova, într-un cadru natural de o frumuseţe uimitoare.

La numai 4 km distanţă se află zona de agrement Iezer, de pe malul lacului cu acelaşi nume.

Cabana David este foarte uşor accesibilă, atât rutier (la doar 4,5 km distanţă de drumul european E576 Suceava – Cluj Napoca) cât şi feroviar (4,5 km de gara Sadova / trenuri personale sau 8 km de gările Pojorâta sau Câmpulung Moldovenesc / toate rangurile de tren). La 75 km distanţă se află Aeroportul internaţional Salcea – Suceava de unde, la cerere, turiştii pot fi preluaţi cu mijloacele auto ale pensiunii.

Cabana dispune de o micro-fermă proprie iar ingredientele folosite în bucătărie sunt în marea lor majoritate produse tradiţionale direct de la producător.


FACILITĂȚI UNITATE:
ATVATV
barbar
ferma proprieferma proprie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
restaurantrestaurant
sanie trasa de caisanie trasa de cai
saunasauna
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 12 adulți și 2 copii în 4 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Alina Constantinescu
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare