Vila A&T Studios Sacele, comentarii

Vila A&T Studios din Sacele

Sacele, str. Timis, nr. 8C ( la aprox. 10.8 km de centrul loc. Brasov )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila A&T Studios Sacele


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei A&T Studios din Sacele:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dan - Bucuresti
( sejur: 30.11.2016 - 03.12.2016 )
9.7
Camera exact ca in poze, foarte curat, dotata cu tot ce ai nevoie pentru un sejur relaxant, foarte utila pentru familii cu copii.
Gazda foarte amabila si dispusa sa ajute ori de cate ori este nevoie.

As sugera accesul la living fara taxa suplimentara deoarece pentru un grup mai mare este imposibil de petrecut timpul impreuna la vila.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Maria Magdalena S. - Ploiesti
( sejur: 04.11.2016 - 06.11.2016 )
10
Descrierea pensiunii corespunde intocmai realitatii. Am ales aceasta pensiune in primul rand datorita dotarilor - genul studio fiind foarte greu de gasit in Romania. Ne-am bucurat de aceasta alegere intrucat am beneficiat de: spatiu suficient (ne-am cazat 2 adulti si 3 copii), curatenie, caldura, dotari de calitate, siguranta. In plus, am apreciat promptitudinea si discretia gazdei.

Am fost foarte multumiti.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Alex
0725 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare