Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Lăcrămioara din Săcel grade grade grade

Săcel, str. Izei, nr. 914 -
la aproximativ 9.2 km de centrul localității Moisei
   Stancu Mihai din Timisoara
nota: 10
schedule 07.01.2023
Locație deosebita, cu oameni primitori, care au făcut tot pentru a ne satisface toate dorințele. Multumim frumos pentru tot, recomand, cu căldură, sa vizitați aceasta frumoasa locație.
   Florin Cipu din Timisoara
nota: 10
schedule 07.01.2023
Am stat la aceasta pensiune din data de 29.12.2022, pana in 03.01.2023, totul la superlativ! Noaptea de revelion a fost minunata, gazdele, domnul Vasile și minunata lui soție, doamna Violeta, au făcut tot ceea ce este omenește posibil sa ne simtim bine.
   Sanda Naod din Timisoara
nota: 10
schedule 07.01.2023
Am petrecut 5 nopti la această pensiune, inclusiv noaptea de revelion. Ne-am simțit minunat, gazda și personalul foarte, foarte amabili, curățenie și confort, o mâncare delicioasa, au fost toate ingredientele pentru cei care au dorit sa se simtă cu adevărat bine. Un concediu minunat! Felicitări pentru tot ceea ce oferiți oaspeților dumnevoastră! Recomand cu toată încrederea aceasta locatie.
   Brandusan Laura din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 05.01.2022
Am petrecut un sejur minunat, cu oameni deosebiți și mancare excelenta. Întreg personalul a fost extrem de înțelegător și babyfriendly, având în vedere ca am fost cu doi copiii destul de energici. Am ocupat un apartament foarte spațios și foarte curat (copiii au umblat în șosete în camera toată ziua și la final nu erau murdare), lenjerie și prosoape albe, iar mâncarea "ca la mama acasă". Mic dejun bufet cu produse gătite, nu mezel, chiar aveai ce sa alegi, prânzul delicios (ciorba țărănească a fost super apreciata de copii, semn ca au cerut zilnic), iar cina a fost preferata noastră, a adulților, porții mari. În noaptea de revelion am retrăit tradiții și obiceiuri din copilărie, am avut ocazia sa vedem și sa simțim tradițiile, atmosfera de petrecere cu formație live, a fost frumos. Domnul Vasile e foarte deschis și cooperant, chiar și in situații ce nu au ținut de dansul, ne-a oferit ajutor și sfaturi,plus lecții de istorie a locului. Mulțumim pensiunea Lacramioara pentru acest sejur minunat!
   Pirvulescu Luminita din Timisoara
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 30.12.2021.
Este o pensiune in care grija proprietarului este mai mult pentru a da bautura oaspetilor si mai putin da a le asigura confortul si siguranta lor. Nu am vazut prea multe traditii din Maramures cu ocazia Craciunului, iar plimbarea cu sania s-a terminat cu rasturnarea uneia din sanii si ranirea celor din sanie. Sunt foarte dezamagita.
Răspunsul unității:
In calitate de proprietar ma vad obligat sa dau raspuns acestei recenzii, deoarece cu exceptia incidentului cu sania la intoarcere, cele spuse in recenzie nu sant adevarate. Legat de traditii incepand cu primirea intr un cadru festiv, a doua zi taiatul porcului impreuna cu turistii, pomana porcului, vizite la moara veche de apa cu valtoare si atelier de daracit din localitate, primirea colindatorilor din sat cu petrecere traditionala iar in ultima zi excursia cu sania trasa de cai impreuna cu 60 persoane in muntii Rodnei , oare toate astea ce sant ? Va spun eu d-na Parvulescu, toate sant traditii ale noastre morosenesti. Daca eu va inchiriez o masina si soferul face accident atunci proprietarul e de vina ? Inclusiv d-stra mi ati spus ca santeti multumita de sejur iar acum vad ca aveti alta parere, nu i corect. Toata lumea mi a multumit pentru sejurul oferit inclusiv pentru organizare. Daca a ti fi sincera ar trebui sa recunoasteti aici cand am certat pe unii turisti care dadeau alcool la carutasi cand eu le-am interzis iarcand sa intamplat incidentul cu sania, eu v am luat in masina si v-am intrebat daca vreti sa va duc la medic si mi ati raspuns ca nu aveti nevoie ca mai mult v-ati speriat.Si eu sant dezamagit de neadevarurile scrise aici insa va doresc multa sanatate si un an mai bun decat cel trecut.
Vasile Bizau - proprietar
   Alina Dima din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, ambient, mancare. Oamenii sunt minunati. Desi era o perioada dificila, totul era dezinfectat, curatat.
   Luiza din Cluj-napoca
nota: 8.17
schedule sejur: 17.09.2019 - 19.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, curte foarte mare, frigider în cameră, uscător de păr
●Personalul de la restaurant a fost tare amabil (ne-a lăsat să luăm la pachet, în cameră, ce nu am mai putut să mănâncăm
●Zilnic, la 10-11 dimineață a venit camerista
thumb_down
Aprecieri negative:
Piscina ar trebui îngrijită mai bine. De exemplu, la dușuri stă rugina pe robinet...
● Ar fi de folos și să se pună și câteva vestiare.
●Iazul și zona din spatele curții ar trebui curățată, amenajată puțin mai bine, că este o zonă chiar frumoasă.
Răspunsul unității:
Buna ziua. Piscina are 2 vestiare cu grupuri sanitare si dusuri imediat pe hol dupa sauna.Nu trebuie sa iesiti din cladire.Cat priveste rugina este din cauza ciubarelor cu apa sarata. Sarea face bine la sanatate dar distruge tot ce este din fier.
Va mai asteptam si cu alte ocazii.
Vasile Bizau - proprietar
   Adrian din Topoloveni
nota: 9
schedule sejur: 24.01.2019 - 26.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Piscina, camere mari, restaurant
poze recenzie
   Aurelian din Targu Mures
nota: 8.67
schedule sejur: 16.11.2018 - 17.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atmosfera călduroasă. Serviciile.
   Ovidiu din Atel
nota: 10
schedule sejur: 16.09.2017 - 18.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația, camera mare, accesul la piscină.
thumb_down
Aprecieri negative:
Preturile la mâncarea din restaurant sunt mari.
   Eniko E din Baia Mare
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2015 - 04.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni deosebiti,curatenie impecabila, mancare foarte buna.Nimic de reprosat. Cu siguranta vom reveni cu drag la acest hotel Ami.
   Cristian C din Piatra Neamt
nota: 8.5
schedule sejur: 03.08.2015 - 06.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie minunata cu piscina iaz in curte si multe altele, gazdele foarte amabile si primitoare, mancare excelenta, toate astea la preturi foarte accesibile
Distanta mica de acces la principalele obiective turistice
   Felicia din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2015 - 20.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil,curatenie,mancare foarte buna.
   Andreea Daniela din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 02.10.2014 - 05.10.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil si primitor, mancarea foarte gustoasa, traditioanala si accesibila ca si pret. A fost un sejur minunat, vom reveni cu sigiranta.
CONTACT
Vasile Bizău
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vasile Bizău
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0744 782 847
WhatsApp
Apel/SMS