Pensiunea Kristal Sacel, comentarii

Pensiunea Kristal din Sacel

Sacel, str. Principala, nr. 1058  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Kristal Sacel


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Kristal din Sacel:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Cristian P. - Moisei
( sejur: 04.10.2016 - 05.10.2016 )
10
Curatenie exemplara, liniste, gazde prietenoase

Nu ne a placut ca am petrecut doar o singura noapte...
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Corina - Sibiu
( sejur: 22.09.2015 - 24.09.2015 )
7
La TV din camera se prinde doar TVR1. Desi mi-a spus la telefon ca ne putem uita la televizor jos, in sala de mese, aceasta a fost mereu incuiata. A deschis in prima seara, pentru ca am rugat-o sa ne lase sa mancam acolo (din mancarea noastra). In camera cu 3 paturi sunt doar cele 3 paturi, un dulap si o noptiera pe care este pus televizorul. WiFi este disponibil tot numai in sala de mese.
`fiecare camera este modern amenajata` - in camera nu am avut scaune, masa, noptiera
`fiecare detinand baie proprie dotata cu panouri de hidromasaj` - nu toate camerele au baie proprie
`Am construit aceasta pensiune turistica cu scopul de a va oferi sansa de a va simti ca acasa dar totodata departe de casa. Va punem la dispozitie servicii de buna calitate` - sala unde era televizorul si se putea accesa WiFi era incuiata tot timpul
Răspunsul unității: ( 03.12.2015 )

Stimata doamna Corina Grigorescu,
Va multumesc pentru rezervarea dumneavoastra la unitatea noastra de cazare. Va multumesc pentru parerea dumneavoastră pe care ati scris-o pe acest site. Parerile oaspeților nostri sunt importante pentru noi si ne ajuta sa ne îmbunătățim calitatea serviciilor.
Vreau să vă amintesc urmatoarele: Cu 2 saptamani inainte de ziua cand ati sosit la recepția pensiunii v-am sunat si v-am spus ca acea camera pe care ati rezervat-o la pretul de 40lei/noapte nu are baie in camera, televizorul are doar un post. Ati avut timp 2 săptămâni sa anulati rezervarea sau sa cereți o alta cameră de 3 flori, cu baie in camera dar la un alt pret. In acea perioada am avut 10 camere cu baie privata...
Salonul l-am deschis in prima seara gandindu-ma ca intenționați sa urmăriți un film sau vreo emisiune preferată. In salon este scris ca este interzis accesul cu mâncare din exterior. Ati intrat cu plase cu mâncare si ati cerut tacâmuri, farfurii. Vi le-am pus la dispozitie si le-am spalat in mod gratuit. Nu spălatul veselei a fost o problema pentru mine, ci gestul in sine.
Precizez ca acea camera in care ati innoptat si cu care ati fost de acord are un minim de confort, cu mobilier din lemn masiv si saltele ortopedice încă in garantie. Pentru un pret de 13lei/pat/noapte ce asteptări ati avut?!...
Sper ca rezervarea la unitatea noastra de cazare nu a afectat calitatea concediului pe care l-ati avut. Eu va doresc sa aveti parte doar de locații excelente si dacă ajungeți la vreun restaurant unde vi se permite accesul cu mâncare si va mai si spală vasele, va rog sa-mi spuneti ca voi merge si eu.
Sărbători fericite va doresc si numai bine!

Comentariu util ?
18 voturi 4 voturi
CONTACT
Burnar Ilie
0757 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare