Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Roata Norocului din Rucăr grade grade grade

Rucăr, sat Rucăr, str. Brașovului, nr. 122 -
Nota 9.9 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.67
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandru Tiberiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.03.2024
Recomand cu incredere, un loc unde nu ai nimic de reprosat. Gazdele foarte ospitaliere, un loc unde nu ai cum sa te plictisest. Foarte curat, o curte imensa, gratar, foisoare, leagane, si multe alte lucruri care iti ofera o relaxare perfecta. Cel mai mare avantaj este privelistea pe care o ai la aceasta pensiune, nota 10+.
   Zainea Claudiu Gabriel din Mangalia
nota: 10
schedule 19.03.2024
Pensiunea "Roata norocului" din Rucăr, Argeș, este un loc fermecător înconjurat de frumusețea naturală a Munților Făgăraș. Cu camere confortabile și facilități moderne, această pensiune oferă o atmosferă relaxantă și plină de farmec rural. Bucătăria tradițională în care poți găti cu ingrediente bio din zona, este cu adevărat o experienta minunata pentru oaspeti. Personalul prietenos și ospitalier completează experiența, oferindu-le oaspeților o ședere memorabilă în inima naturii.
Am mai fost cazat și în alte perioade, niciodată nu m-a dezamăgit, recomand!
   Gabi Valentin din București
nota: 10
schedule 19.03.2024
Pensiunea oferă o atmosferă primitoare și servicii bune. Camerele sunt confortabile și curate, iar personalul este amabil și disponibil. Cu toate acestea, unele aspecte ar putea fi îmbunătățite, cum ar fi varietatea în meniul micului dejun sau facilitățile de agrement. În general, este o opțiune decentă pentru o ședere relaxantă.
   Vlad din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.03.2024
Am avut o experiență plăcută în timpul șederii mele la pensiunea din Rucăr, Argeș. Amplasată într-o zonă pitorească, cu peisaje montane încântătoare, pensiunea oferă o atmosferă liniștită și relaxantă. Personalul a fost prietenos și atent la nevoile noastre, iar camerele au fost curate și confortabile. Am apreciat în mod special bucatele tradiționale, pregătite în restaurantul pensiunii, care au fost delicioase și proaspete. Facilitățile oferite, precum wi-Fi-ul gratuit și parcare, au adăugat confortului șederii noastre. De asemenea, am avut ocazia să explorăm zona înconjurătoare, cu numeroase trasee de drumeții și atracții turistice interesante. În concluzie, recomand cu căldură pensiunea din Rucăr, Argeș, tuturor celor care doresc o escapadă relaxantă în mijlocul naturii și să se bucure de ospitalitatea românească autentică.
   Vlad din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 31.07.2023
Curtea e absolut superba, au sezlonguri, piscina, 3-4 leagane mari, trambulina pentru copii, catelusi mici, iarba e moale si este placut sa mergi pe ea. Nu sunt tantari deloc. Bucataria e echipata cu de toate (7000 de tacamuri, farfurii cutite de tot felul, un frigider imeens, oale, tel), mai putin o tigaie antiaderenta. Are masina de spalat vase! Camerele sunt basic, dar sunt foarte curate, de fapt peste tot este foarte curat. Nu stiu toate paturile, cel in care am dormit era super confortabil. Desi e fix la strada, e un fel de mica vale cand intri in curte si datorita acestui lucru nu se aud masinile, nu se vede din strada.
   Razvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.05.2023
Nota 10+, totul curat, paturi foarte confortabile, totul frumos aranjat, locuri sa se joace si copii, curte foarte mare, tot ce ai nevoie pentru un concediu, de la vesela pana la masina de spalat vase. Priveliste de vis, propietar foarte amabil. Merita din plin, sigur o sa mai revenim.
   Magda Zatreanu din Braila
nota: 10
schedule 23.08.2022
Superb!!! Gazde foarte primitoare, curățenie, utilat cu absolut tot ce ai nevoie. Camerele foarte curate, spațioase, baia la fel de curata. Afara sunt destule spatii in care iti poti petrece timpul, foisorul avand si o mini-bucatarie, dotata cu absolut tot. O locație și niște proprietari de nota zece, la fel si gogosile! Ne-am simțit minunat. Multumim!
   Vătășanu Bogdan din București
nota: 10
schedule 10.08.2022
Superb, cel mai frumos loc posibil, cu un pret decent, curățenia excelenta, gazde primitoare, condițiile excelente pentru copii mici, dar si pentru adulti, promitem sa revenim, atat copii, cat si noi cei adulti, ne-am simtit extraordinar, va multumim, nu am nimic negativ de spus.
   Dudau Gabriela Ana Maria din București
nota: 10
schedule 13.05.2022
Gazde foarte primitoare, curățenie, utilat cu absolut tot ce ai nevoie, grătar, bucătărie utilata, absolut minunat. Camerele foarte curate, spațioase, baia la fel de curata. Cu siguranță vom reveni. O locație și niște proprietari de nota zece. Ne-am simțit minunat.
   Tudor din Targoviste
nota: 10
schedule 04.05.2022
Am fost weekendul trecut, locul este minunat. La sosire proprietarii au fost primitori, ne-au arătat împrejurimile și cam atat. Camerele sunt spațioase, bucătăria interioara la fel de mare, băile sunt exact cum trebuie, nu am avut nicio problema cu nimic (frigider, televizoare sau orice altceva), afara sunt destule spatii in care iti poti petrece timpul, foisorul avand si o mini-bucatarie,
   Negri Catalin din Ploiesti
nota: 10
schedule 30.09.2021
Pensiunea dotata cu tot ce ai nevoie, atat pentru adulti cat si pentru copii mici (piscina, loc de joaca), localizata excelent.

Camerele foarte frumoase si spatioase.

Gazdele foarte dragute si amabile la orice solicitare din partea noastra.

D-l si D-na Folea ne-au ajutat sa-i oferim o petrecere frumoasa celui mic, care a implinit 4 anisori. Va multumim!
   Mălina-georgiana din Pitești
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2019 - 21.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este situată într-o zonă cu un peisaj superb. Proprietarii au fost foarte primitori, oferindu-ne cele mai bune condiţii.
Pe lângă faptul că am primit o cameră curată şi foarte spaţioasă, am fost încântaţi să descoperim că ne putem relaxa în piscină, bucurându-ne de o atmosferă plăcută.
Ţinem să precizăm că, am mâncat cel mai bun bulz şi cele mai aromate gogoşi oferite de către gazdele noastre.
   Monica M din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 24.01.2019 - 27.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, amabilitatea gazdelor, confortul!
Ideal pentru familii cu copii sau grupuri de prieteni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am!
   Ionel din Slatina
nota: 9.5
schedule sejur: 17.08.2017 - 22.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune frumoasa si bine ingrijita, cu gazde bune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemultumiri si nici sugestii pentru ca titul a fost minunat.
   Alexandra A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2017 - 30.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte primitoare, am stat in camera tripla, foarte mare si curata, lenjeriile si prosoapele imaculate. Am avut acces la gratar, bucatarie. Gradina este enorma, cu leagane, 2 foisoare, parcare cat sa intorci un tir, o mini-piscina care a fost pe gustul fiului meu. Cu siguranta vom mai reveni, rar am intalnit asa ospitalitate din partea gazdei, parca am mers in vizita la niste prieteni!!
PS: Gazda face niste gogosi super gustoase!! :)
poze recenzie
   Aura din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 22.08.2015 - 23.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte primitoare, curatenie in intreaga pensiune, foarte frumos si practic amenajata locatia.
Foarte multa verdeata in curte, curtea spatioasa, in care copiii se pot juca in voie. Ne-a placut foarte mult.
   Florina din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 18.04.2014 - 21.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost impreuna cu un grup de prieteni, familii cu copii, de Pasti, la aceasta pensiune. In afara vremii ploioase, ne-a placut totul. Pensiunea este in stil rustic, cu o curte superba unde copiii se pot juca in voie, iar gazdele sunt niste oameni minunati care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic. Mancarea servita a fost foarte buna si pe placul tuturor, iar masa festiva de Pasti a fost chiar un festin.
thumb_down
Aprecieri negative:
Baile cam micute.
CONTACT
Catalin
Pe TURIST INFO din 2007
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Catalin
pe TURIST INFO din 2007
Telefon: 0745 134 648
WhatsApp
Apel/SMS