Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Pomicom 3 din Rucăr grade grade grade

Rucăr, sat Săticul de Sus, Culoarul Rucar-bran, nr. 38-46 -
Nota 9.8 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iulia Si Laur din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.01.2024
Am descoperit o locatie incantatoare avand un peisaj foarte frumos, mai ales ca am prins si zapada de weekendul trecut. Gazdele sunt foarte primitoare, atente si mancarea este excelenta. Este foarte aproape de Pestera Dambovicioara si Cheile Dambovicioarei.
   Luminita din Bucuresti (0 Km)
nota: 9.67
schedule 21.01.2023
Am avut pachetul de revelion 2023 (3 nopti de cazare) la un preț foarte rezonabil . Dl Pomîrla și echipa care se ocupa de complex sunt gazde foarte amabile. Atmosfera a fost tradițională, cu colindători, foc de artificii, muzica live, iar meniul diversificat și foarte bun. Băuturile au fost la alegere și mai mult decât suficiente: afinata, visinata, palinca de pere, prune sau gutui, vin, sucuri, apa, cafea, ceai. Spre deosebire de alte pachete de revelion, aici am avut toate mesele cuprinse în pachet, mic dejun, dejun și cina. Camera a fost confortabila și bine încălzită. Peisajul este minunat. Ești înconjurat de munți. Aerul curat și liniștea zonei te ajuta sa te odihnești departe de zgomotul oraselor. Ne-am simțit foarte bine! Mulțumim. Vom reveni.
   Mariana din Tecuci
nota: 10
schedule 01.01.2023
Am rezervat pachetul de revelion și nu am regretat. Totul a fost la superlativ, începând cu pomana porcului din data de 29, urmată de o seară cu muzică live. Mâncarea foarte gustoasă, diversificată și în cantități generoase. Băutură (de toate, vin, țuică, bere, afinată, vișinată, sucuri de toate tipurile) la discreție. Gazde foarte primitoare și interesate să ne satisfacă toate dorințele. Petrecerea de revelion, foarte reușită. Recomand!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Andreea Grigore din Ramnicu-valcea
nota: 10
schedule 23.12.2022
Minunat! Totul a fost la superlativ: de la locația de vis, personalul și proprietarul extrem de ospitalieri, mâncarea delicioasă și atmosfera plăcută! Recomand, cu drag! Proprietatea beneficiază de o curte imensă, leagăne, teren de sport, cam tot ce trebuie pentru a petrece timp frumos!
   Alberto din Bucuresti
nota: 9.5
schedule 07.08.2022
Un loc bun pentru cantonament si relaxare, o piscina ar fi ideala acolo, facilitati multe de care te poti bucura. Aer curat, locatie superba, personal ok.
   Tudor Romeo din Bucuresti
nota: 8.33
schedule 28.03.2022
Locatie superba, facilitati multiple, gazde primitoare. Totul a fost foarte bine, mai putin preturile la mancare care nu au fost la vedere.
   Anamaria Cioara din Abrud
nota: 9
schedule 27.12.2021
Frumos, gazde primitoare, domnul Mihai de nota 20, curatenie, personal dragut, doamnele de la bucatarie foarte serviabile. La fel si domnul din curte. Mult prea multa mancare, foarte diversificata, bauturi alese, de la palinca de prune, caise, gutui, la vinurile bine alese. Foarte bun totul, camerele foarte calduroase, spatioase si chiar linistite.
   Horia H din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 03.02.2019 - 08.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil, mancare gustoasa si indestulatoare, atmosfera prietenoasa, lipsa semnal gsm(cu exceptia Orange), camerele curate, caldura si apa calda la discretie, spatiu in curte, cu terenuri de sport, pastravarie, gratare si foisoare....
thumb_down
Aprecieri negative:
Fara legatura cu pensiunea: drumul de acces e mizerabil!
   Angela din Pitesti
nota: 7.5
schedule sejur: 17.09.2016 - 18.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curtea mare, posibilitatea de a manca pe cont propriu (gatit/gratar) sau restaurant
thumb_down
Aprecieri negative:
Bucataria, putin utilata si cu obiecte destul de vechi
   Hincu din Chisinau
nota: 9.5
schedule sejur: 02.04.2016 - 03.04.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia foarte buna pentru a fi aproape de natura si departe de lumea de oras, totodata cu conexiune la internet. Gazda foarte primitoare. Mincarea extraordinara, pastrav viu din lac, etc, etc, etc! Am ramas foarte multumiti!!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Am avut doua camere matrimoniale, in una din ele nu era o pierdea la dus ca sa nu umplem toata baie de apa.
   Tudor T din Recea
nota: 9.67
schedule sejur: 17.04.2015 - 19.04.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Daca ar exista o scara de la 1 la 20 sigur as nota 20.De la administratorul care a prins din pastravaria pensiunii pastrav dupa gustul nostru,la bucatareasa care a venit la masa pentru a stii daca avem anumite preterinte culinare si ospataritele foarte amabile totul supravegheat de patronul pensiunii nu pot decat sa spun sincer ca am petrecut un sejur excelent. Nota f. Mica Primariei care nu construieste un drum la nivelul impus de zona turistica .
   Mihail Petea din Bucuresti
nota: 8.33
schedule sejur: 29.12.2014 - 02.01.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mincarea f.buna si in cantitati suficiente;
- personal atent, serviabil si respectos
thumb_down
Aprecieri negative:
Cam rece in camere
- accesul redus la telefonia mobila si internet( telefonia mobila de la vodafone=lipsa; semnal wierless doar local bloc central cazare)
   Adrian din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 03.08.2014 - 07.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumos amplasata, curtea este foarte mare , plina de verdeata si amenajata, exista loc suficient pentru a face miscare sau a te relaxa; Camerele curate si bine utilate, mancarea foarte buna, am apreciat de asemenea faptul ca am putut alege zilnic un meniu bazat pe pastrav proaspat din crescatoria proprie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Drumul de acces in zona este destul de dificil pe anumite portiuni, insa odata ajunsi merita tot efortul.
   Veverita V din Bucuresti
nota: 8.33
schedule sejur: 30.12.2011 - 02.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1. Perioada de evaluare: Revelion 2011, 3 zile de cazare in apartament, all inclusive.
2. Detalierea notelor acordate :Personalul unitatii a primit 9 deoarece s-a pliat foarte bine pe specificul acestei perioade, respectiv Revelion. Atent, amabil, cu zambetul pe buze, fara sa-i simti prezenta decat atunci cand trebuie si cat este necesar.
Pentru servicii am acordat nota 8 deoarece acesetea nu au existat in ceea ce priveste minima intretinere zilnica a camerelor.
Vreau sa subliniez calitatea materiilor prime din care s-au pregatit preparatele alimentare, fie ca vorbim de aperitive, supe/ciorbe, mancaruri gatite, carne fripta/prajita/inabusita, ori deserturi.
Absolut nimic de reprosat!
Portiile individuale sunt absolut indestulatoare, chiar si pentru gurmanzi. Felicitari conducatorului de unitate si bucatarului.
Pentru curatenie am acordat nota generala 9, incluzand in aceasta nota atat sala de mese cat si bucataria.
Pentru confortul camerelor am acordat 8. Mici detalii (lipsa umerase in dulap;lipsa a inca unui dulap/sifonier -pentru apartament)ce au redus din nota.
Pentru preturi cazare am acordat 7, deoarece nu mi se par aliniate la ceea ce se intampla prin tara, cel putin la aceeasi categorie de confort. Probabil insa ca totul se rezolva prin negociere.
Am acordat 9 la acest punct deoarece, nimic nu este perfect. Locatia este asezata foarte bine raportat la obiectivele turistice zonale de interes.
thumb_down
Aprecieri negative:
In cotarea plusurilor am evidentiat si minusurile.
   Simona S din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 30.12.2011 - 02.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este intr-un cadru superb, linistit, reconfortant,
- personalul extrem de amabil, te simti ca in vizita la prieteni,
- preturile mai mult decat acceptabile,
- mancarea extraordinara si multa,
- camerele calduroase, terasele spatioase,
- posibilitati pentru a gati singur, gratare foisor, bucatarie utilata etc.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sala de mese din motel se aeriseste cam greu,
- baile au dus montat dar nu au si cabina de dus, nu e un mare dezavantaj doar ca trebuie sa scoti tot din baie daca vrei sa mai folosesti dupa.
CONTACT
Mihai Pomirlă
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihai Pomirlă
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0744 530 290
WhatsApp
Apel/SMS