Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Garofița din Rucăr grade grade

Rucăr, sat Rucăr, str. Păpușa, nr. 27 -
Nota 10.0 / 25 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.94
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Valentin L. din Ploiesti
nota: 10
schedule 09.02.2024
Recomand, am petrecut impreuna cu familia si prietenii un weekend de poveste. Merita din plin toata lauda, pensiunea este amplasata intr-o zona linistita si retrasa, curtea este sptioasa si bine ingrijita, foisorul mare, spatios, cu gratar generos, bucataria foarte bine utilata, curatenia este le ea acasa, camerele sunt spațioase cu un peisaj de poveste, te poți simți precum acasa.
Gazdele sunt primitoare, comunicative si atente la nevolie turistilor.
Va multumim pentru tot si cu certitudine vom reveni.
Răspunsul unității:
Mulțumim pt aprecieri! Va așteptăm cu drag sa reveniți la noi de câte ori veți dori sa va deconectați de agitatia orașului și sa va încărcați bateriile cu aer curat și liniște.
   Costin din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.01.2024
Am petrecut Revelionul alături de un grup de prieteni. Pensiunea este foarte frumoasă, localizată într-o zonă liniștită, care îți reîncarcă bateriile și te reîmprospătează cu un aer proaspăt, fiind înconjurată de pădure. Camerele călduroase, curtea generoasă cu locuri de parcare pentru fiecare vizitator, iar foișorul este unul foarte bine poziționat și dispune de tot ceea ce aveți nevoie. Proprietarii niște oamenii cum rar întâlnești, care încearcă să-ți creeze un sejur de vis. Vom reveni cu siguranță!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt aprecieri și va asiguram ca ori de câte ori veți reveni la noi vom face tot posibilul sa va simțiți minunat. Va dorim sa aveți un an minunat cu multa sănătate și realizări frumoase! Va așteptăm cu drag!
   Andrei din Ploiesti
nota: 10
schedule 07.01.2024
Este a cincea vizita la aceasta vila si nu am plecat niciodata dezamagiti. Gazdele minunate, primitoare si mereu dispuse sa te ajute. Camerele foarte confortabile curate si foarte calduroase. Sufrageria spatioasa, bucatarie complet utilta, baile extrem de curate. Cu siguranta vom reveni si pentru a sasea vizita!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt cuvintele frumoase. Acestia suntem noi și asa va vom primi mereu cu ospitalitate și bucurie. Va așteptăm să reveniți!
   Florin Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.01.2024
Am petrecut Revelionul impreuna cu prietenii, ne-am simtit foarte bine, a fost cald pe toata perioada sejurului, living mare, bucataria mobilata, foisorul perfect pentru gratar, gazdele foarte amabile. Per total a fost o experienta foarte placuta. Recomand cu incredere.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt recenzie! Va așteptăm cu drag și ospitalitate în locația noastră.Ati fost niște oaspeți minunați!
   Valentina Gabriela din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.01.2024
Cazare excelenta, cu tot ce ai nevoie pentru a avea tot confortul de acasă. Camere spațioase, călduroase, dotate. Cat despre gazde, oamenii minunați, care se asigura ca ai tot ce ai avea nevoie pentru a avea confort. Curtea mare, dotata cu loc de joaca pentru copii, foișor, grătar, locuri de parcare.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pt aprecieri! Va așteptăm cu drag de câte ori veți dori sa evadați din agitatia orașului! Un an bun și multa sănătate va dorim!
   Cosmin Lambru din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.01.2024
Am petrecut Revelionul in locatia aceasta fabuloasa. Totul a fost la superlativ. Pensiunea este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Camerele frumoase, bucataria bine dotata, living spațios, curte mare si frumoasă, iar foișorul este perfect pentru a te distra în timp ce pregătești gratarul.
Gazdele, numai cuvinte de laudă la adresa lor. Doamna si domnul Aurel sunt oameni de nota 1000! La invitația noastra au stat cu noi si ne-au facut sejurul mai frumos. Tot ceea ce am avut nevoie sau le-am cerut ne-au dat. Vom reveni cu drag la această pensiune si o recomand!
Răspunsul unității:
Am fost onorați sa va avem ca oaspeți. Suntem încântați ca ați petrecut clipe frumoase la noi și va asiguram ca de câte ori veți reveni la noi va vom primi cu aceeași ospittalitate și bucurie . Va dorim un an bun și multa sănătate!
   Achimas Adriana din Țandarei
nota: 10
schedule 10.12.2023
Am avut o experiență de neuitat la această pensiune. Camerele călduroase și curate au creat un ambient reconfortant, iar liniștea de acolo a fost exact ceea ce căutam. Proprietarii au fost extrem de amabili și plăcuți, oferindu-ne o primire călduroasă. Foisorul a fost locul perfect pentru distracție, iar faptul că am putut sta acolo până dimineața, în ciuda frigului, a adăugat un farmec aparte serii noastre. Spațiul generos pentru copii a fost apreciat de cei mici, oferindu-le posibilitatea să se joace în voie. Casa în sine a fost extrem de practică. Recomand cu căldură această pensiune pentru o experiență relaxantă și plăcută.
Răspunsul unității:
Va multumim pt aprecieri.Usa noastră va fi deschisa de câte ori veți dori sa evadați la munte la relaxare și aer curat.
   Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.11.2023
Nota 10! Proprietarii extrem de amabili, ne-au pus la dispozitie tot ce a fost nevoie, lemne pentru mancare, tuciuri, gratar, plita. Camerele curate, călduroase, bucătăria utilata complet.
Am petrecut pana dimineața și nu am deranjat pe nimeni.
Vom reveni și altădată cu siguranță! Mulțumim!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt cuvintele frumoase. Va așteptăm cu drag sa mai treceți pragul locatiei noastre atunci când veți dori sa evadați din agitatia orașului.
   Andreea din Tatarani
nota: 10
schedule 13.11.2023
Totul peste asteptarile noastre, aici a avut loc un eveniment minunat din viata noastra, totul a fost de nota 1000, cabana foarte curata, mancarea extraordinar de buna. Gazdele sunt oameni foarte, foarte minunati, cabana este dotata cu de toate, locatia este superba, totul este la superlativ!! Va multumim din suflet pentru omenie si cu siguranta vom reveni la dvs.
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pt aprecieri! Va așteptăm cu drag la noi ori de câte ori veți dori!
   Adelina Cintă din Craiova
nota: 9.83
schedule 29.10.2023
Absolut totul de nota 10! Nu ne-a lipsit absolut nimic: am avut caldura, lemne pentru gratar si ceaun, absolut tot ce inseamna vesela si cele necesare pentru a pregati mancarea.
Locatia e superba, vila la fel, camerele spatioase, curate, proprietarii de nota 20. A fost a 3-a oara cand am venit aici si vom reveni cu drag de cat mai multe ori.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt cuvintele frumoase! Și d-voastra ați fost niște oaspeți minunați. Va așteptăm și cu alte ocazii!
   Andreea M din Buzau
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.10.2023.
Locatie excelenta, perfecta pentru evenimente intre prieteni. Am avut parte de tot confortul, conditii excelente, camere curate, bucatarie complet utilata, foisor cu gratar si un loc de joaca pentru copii. Propietarii au fost extrem de amabili si ne au ajutata cu tot ce am avut nevoie. A fost o experienta minunata!!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri! Va așteptăm să reveniți de câte ori doriți și avem disponibilitate!
   Alexe din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.09.2023
Locatie excelenta pentru o reuniune intre prieteni, evenimente, petreceri private. Foarte curat, bine amenajat si dotat cu absolut tot ce este necesar, vesela, frigidere, gratar, masina de spalat vase etc. Gazde extrem de amabile si primitoare. Felicitari!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pt aprecieri! Va așteptăm la noi de câte ori doriți sa evadați din agitatia orașului.Va așteptăm cu drag!
   Purcarea Gabriel din Pitesti
nota: 10
schedule 28.08.2023
As dori sa impartasesc cu voi experienta noastra la aceasta casa de vacanta. Aici a avut loc un eveniment minunat din viata noastra, locul a fost ideal, peisajul a fost superb, cabana foarte curata, ingrijita si cu toate dotarile, loc de joaca pentru copii si curte spatioasa. Cel mai mult a contat pentru noi omenia, ajutorul si ospitalitatea gazdelor, rar mai gasesti asa oameni intelegatori si saritori, locatia este minunata, gazdele sunt minunate, nu poti sa-ti doresti mai mult. Va rugam mult sa schimbati fotograful, pentru ca in realitate este mult mai frumoasa decat in poze! Sigur o sa ne mai vedem si va multumim din suflet pentru omenie!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pt aprecierile d-voastra! Va așteptăm cu aceeași bucurie oricând doriți sa reveniți!
   Draguloiu Tatiana din Pitesti
nota: 10
schedule 12.08.2023
Suntem a treia oara la aceasta locatie. Este um loc minunat, liniștit, perfect pentru deconectare de agitatia orasului. Cabana este curata si spatioasa. Bucătăria dotata cu tot ce este nevoie, iar foișorul mare cu gratar si plita. Gazdele sunt primitoare si drăguțe.
   Crina Golgot din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.08.2023
O locatie superba la poalele Iezer-Papusa pe o vale, cu o asezare usor de ajuns. O cazare foarte spatioasa si casa si curtea si living-ul. Bucatarie dotata, gratar minunat. Zona de curte cu foisor daca vremea e urata, sau teren de volei daca vor joaca. Raul langa sa se balaceasca. Gazda extrem de primitoare si saritoare. Am tinut si eveniment (majorat) si tabara. Revenim, cu drag.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt aprecieri! Va așteptăm și cu alte ocazii .
   Carmen Gheorghe din Pitesti
nota: 10
schedule 23.07.2023
O locație de vis!! Potrivita si pentru petreceri, dar si pentru reincarcarea bateriilor! Proprietarii foarte sociabili si atenti la eventuale nevoi ale turiștilor, fara a fi insa deranjanti! Camere curate si cu toate condițiile! Cabana complet utilata pentru a avea confort in mijlocul naturii!! Curte mare si foarte ingrijita! Foisor complet utilat! Vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt aprecieri. Va așteptăm cu drag și cu alte ocazii!
   Andreea Istrate din Brasov
nota: 10
schedule 13.02.2023
O cabană foarte faină, în mijlocul naturii, ideală pentru relaxare. Ai la dispoziție tot ce îți trebuie pt un sejur perfect la munte. Foișorul cu grătar este foarte fain, atât vara, cât și iarna, iar locul de joacă pentru copii a fost foarte apreciat de piticul nostru. Gazdele sunt excepționale, iar masa oferită de ei a fost o supriză delicioasă. Recomand cabana și gazdele primitoare. Noi vom reveni, cu siguranță, și abia așteptăm acel moment.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt cuvintele frumoase! Oricând locația noastră va sta la dispoziție. Va așteptăm cu drag!
   Danila Denis din Pitești
nota: 10
schedule 06.02.2023
O cabana foarte simpatica si curata si pune la dispoziție toate cele necesare. Foisorul este destul de mare pentru a petrece timp in jurul gratarului. Proprietarii ne-au oferit si pastrama din partea casei (care a fost delicioasa), ceea ce mi s-a parut dragut. Recomand, cu drag.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt cuvintele frumoase! Va așteptăm cu drag și în alte perioade!
   Mihaela din Ploiesti
nota: 10
schedule 08.01.2023
Locatia super minunata, linistita si aer curat. Nu este semnal in zona, insa internetul de la wifi functioneaza foarte bine pe tot perimetrul curtii.
Cabana super ingrijita. Curatenia primeaza atat in camera, cat si in bucatarie si bai. Gazdele minunate si foarte primitoare si amabile. Cabana este perfecta pentru petreceri, atat in interior, cat si in aer liber. Eu, alaturi de grupul meu, am revenit pentru a 3 a oara si vom reveni, cu cel mai mare drag, oricand avem ocazia.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt aprecieri și va așteptăm cu drag oricând doriți!
Va imbratisam și va dorim un an prosper!
   Corina Simmion din Brasov
nota: 10
schedule 14.12.2022
Gazde minunate, ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie, chiar mai mult, zona absolut minunata, camere calde si cabana mare, confortabila. Un loc magic unde vom reveni si pentru alte evenimente. Am avut loc de foc, intimitate si caldura.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri! Va așteptăm cu drag și în alta perioada!
   Vlad Stanescu din Pitesti
nota: 10
schedule 30.05.2022
Locul este foarte curat, iar gazdele au dat dovada de ospitalitate, cabana se afla intr-un peisaj nemaipomenit, linistit, numai bun pt relaxare. Conditii optime pt un sejur linistit alaturi de prieteni sau de familie, cu un peisaj pitoresc de neuitat.
   Irina din Pitești
nota: 10
schedule 18.02.2022
Pensiunea de nota 10, gazdele primitoare, camerele curate, bucătărie utilata complet, foișor cu plită și grătar în aer liber, peisajul mirific, o zonă liniștită, perfecta pentru relaxare. Am avut căldură și apa caldă la discreție și chiar lemne pentru grătar. Mulțumim gazdelor pentru ospitalitate! A fost un weekend excelent!
   Ana-maria din Pitesti
nota: 10
schedule 05.09.2021
Totul la superlativ! Gazde amabile, camere curate si cozy, living spatios, bucatarie complet utilata (am gasit pana si mixer de bucatarie), un foisor cu gratar si mese rustice, un peisaj suuuperb.

Am petrecut un week-end minunat.
   Razvan Dobre din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.05.2021
Am fost un grup de prieteni și am închiriat integral. Locația este foarte bine amplasată, departe de agitație, curte spațioasă și verde, locuri de joaca pentru copii. Gazda foarte drăguță, serviciile au fost la înălțime. Camerele curate și spațioase.
   Floari Cristina din Sibiu
nota: 10
schedule 24.01.2021
Condiții foarte bune, curățenie, dar semnalul pentru internet poate fi îmbunătățit.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri si cu siguranta vom tine cont de recomandarea dumneavoastra.
CONTACT
Violeta
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Violeta
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0747 117 649
WhatsApp
Apel/SMS