Pensiunea Domnica Rebrisoara - TURIST INFO .ro

Pensiunea Domnica din Rebrisoara

Rebrisoara, str. Morii, nr. 47  
Despre Pensiunea Domnica
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Situata la 2 km de orasul Nasaud, in comuna Rebrisoara, pensiunea Domnica va ofera cazare in 7 camere duble spatioase (5 cu bai proprii). Cabana dispune de 1 living (130 mp) dotat cu smart TV, o bucatarie complet utilata, parcare privata gratuita, foisor, spatiu de joaca, loc pentru gratare. Pensiunea a fost inaugurata in luna august a acestui an. Este situata la aproximativ 20 km de statiunea Singeorz-Bai, la 20 km de Pestera Tausoare si 40 km de Parcul National Muntii Rodnei. De asemenea puteti vizita Lacul Colibita la aproximativ 50 km departare. Pensiune cu clasificare de 3 margarete.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare