Cabanele Albastre Rausor, comentarii

Cabanele Albastre din Rausor

Rausor, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabanele Albastre Rausor


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie Cabanele Albastre din Rausor:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Claudiu - Timisoara
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 14.01.2016 )
1
Am facut rezervare, doua familii, pentru doua camere. Inainte cu o zi ne-a sunat proprietarul, domnul Lucian, si ne-a anuntat ca i s-au anulat trei camere in cabana si ca nu vrea sa porneasca incalzirea doar pentru cele doua camere rezervate de noi. Nu recomand nimanui aceasta cabana, proprietar extrem de neserios!
Comentariu util ?
9 voturi 0 voturi

Nicolae - Timisoara
( sejur: 07.08.2015 - 11.08.2015 )
8.8
Cabana noua ocupata in regim de autogospodarire cu toate dotarile necesare.Posibilitati de drumetii mai scurte sau mai lungi

Comentariu util ?
1 vot 5 voturi

Andreea - Galati
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 11.09.2013 )
10
Nu am reusit sa ne mai cazam pentru ca a fost o cadere de curent in zona in perioada in care am avut noi nevoie de cazare. Insa proprietarul a fost deosebit de amabil si ne-a anuntat, in asa fel incat am reusit sa ne rezervam in alta locatie cazarea. Inteleg ca au si incalzit pensiunea pentru confortul nostru, insa pana de curent a facut imposibila incalzirea camerelor pe perioada sederii nostre, motiv pentru care am ales alta locatie. Oricum, ii multumim proprietarului pentru amabilitate si intelegere.

Comentariu util ?
8 voturi 2 voturi

Stefan C. - Brasov
( sejur: 28.08.2013 - 31.08.2013 )
9.8
O pensiune frumoasa, cu gazde de nota 10, dotari excelente.Totul a corespuns informatiilor pe care gazdele ni le-au dat prin telefon. Ne-am simtit minunat.Un cald multumesc!

Comentariu util ?
8 voturi 0 voturi

Andrei G. - Bucuresti
( sejur: 02.08.2013 - 04.08.2013 )
10
Vilele sunt amplasate intr-un loc linistit, utilate cu tot ce ai nevoie, camere curate, gazde foarte amabile si primitoare. Curtea amenajata foarte frumos cu bancute si chiar si un panou de basket. Totul a decurs excelent din momentul rezervarii si pana la plecare. Ne-am simtit foarte bine si recomand cu incredere tuturor celor care vor sa petreaca o vacanta la poalele muntilor Retezat.

Comentariu util ?
9 voturi 1 vot

Adrian - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 07.08.2013 )
1
Am incercat sa fac rezervarea pe e-mail, nu am primit nici un raspuns timp de 2 zile. Am sunat pe telefonul fix, nu randunea nimeni, pe mobil, nu raspundea nimeni.
Răspunsul unității: ( 08.08.2013 )

Nu am avut si nu avem pretentia de a fi un hotel de lux de 4 stele,dotati cu receptie unde o persoana raspunde permanent la telefon.Nu va varsati frustrarea de a fi sunat prea tarziu pentru o perioada in care rezervarea s-a facut in urma cu cateva saptamani.Pentru raspuns trebuia sa insistati.

Comentariu util ?
29 voturi 24 voturi
CONTACT
Lucian
0763 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare