Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Valea Pinului din Râu Sadului grade grade grade grade

Râu Sadului, str. Principală, nr. 342 -
Nota 9.9 / 23 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Cătălin Biță din București
nota: 9.83
schedule 13.08.2023
Când am făcut rezervare la pensiunea Valea pinului, nu știam încă ce surprize plăcute ne așteaptă. A fost o destinație nouă pentru noi și aleasă după alte criterii decât cele după care ne ghidăm de obicei. Atitudinea relaxată și răbdătoare a doamnei cristina când am sunat să fac rezervare de pe o zi pe alta a fost primul semn bun. Ajunși acolo am găsit mai mult decât ne așteptam: priveliști frumoase, liniște, aer curat, mâncare excelentă și condiții foarte bune de cazare. Gazdele noastre, doamna cristina și domnul ilie sunt niște oameni cum rar mai găsești în aceste vremuri, s-au ocupat de noi de parcă am fi fost din familie și sunt convins că la fel tratează pe toată lumea, nu ne-a lipsit nimic și am primit mai mult decât așteptam în calitate de musafiri.
pensiunea e îngrijită și primitoare. Am găsit camera curată, restaurant cu terasă unde bucătar și ospătar ne-au fost chiar gazdele, mâncare atât de delicioasă încât ne pare rău că n-am reușit să încercăm tot ce oferea meniul, o curte mare în care copilul nostru a avut mereu cu ce să se distreze și cel mai important, companie plăcută. Micul dejun dimineața pe terasa însorită, înconjurați de munți, în sunet de apă curgătoare și talangă de văcuță o să ne rămână pentru totdeauna în memorie.
În cele 3 zile petrecute acolo am mers de-a lungul drumului care străbate râul sadului, am vizitat valea pinului și lacul negovanu. Mai sunt multe de văzut și de făcut, așa că sperăm să revenim la pensiunea valea pinului ca să ne încărcăm din nou bateriile. Vă mulțumim pentru zilele frumoase!
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet pentru cuvintele frumoase.Cea mai mare satisfactie a noastra este sa vedem ca musafirii nostri au un sejur minunat.Si familia dv este una minunata,ati venit pozitivi,doar cu ganduri bune !Va imbratisam pe toti trei cu drag si va astepram sa reveniti
poze recenzie poze recenzie
   Marius din Timisoara
nota: 10
schedule 06.08.2023
Totul a fost la superlativ. Gazdele oameni extraordinari, ospitalieri. Mancarea este excelentă, locatia este perfectă, amplasată la poalele muntelui, un peisaj de vis,o adevarata oaza de liniste camerele sunt foarte curate si confortabile. Vom reveni, cu siguranta.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase !Ne bucuram fiarte mult ca v ati simtit bine la Valea Pinului si va asteptam cu drag sa reveniti!Numai bine va dorim!Cu respect,Cristina si Ilie Hanea
   Oancea Alexandra din Urziceni
nota: 10
schedule 21.11.2022
O pensiune superbă, cu o priveliște de vis! Sunetul raului care trece pe lângă proprietate este relaxant, iar munții din jur oferă o imagine de poveste. Gazdele sunt extraordinare, foarte sociabile și ospitaliere, in frunte cu cel mai mic membru al familiei, Toto. Nu am avut nimic de reproșat! Camerele sunt foarte spațioase si confortabile, curățenia ireproșabilă, iar mâncarea excelentă! Vom reveni cu drag și recomandam din toată inima aceasta pensiune!
Răspunsul unității:
Buna ziua.Va multumim pentru cuvintele frumoase.Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si ne-a facut mare placere sa va cunoastem.Va asteptam cu drag sa reveniti.Cu respect,Cristina si Ilie Hanea
poze recenzie
   Simona din Răcari
nota: 9.83
schedule 19.08.2022
Am avut un sejur foarte placut la pensiunea Valea Pinului. Zona este foarte liniștită, peisaje frumoase, gazde primitoare, iar condițiile din pensiune și restaurant foarte bune: produse alimentare locale, curățenie! De la pensiune se ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice din apropiere. De remarcat și că infrastructura este bună! Cu siguranța, vom reveni! Mulțumim!
Răspunsul unității:
Ne-a facut placere sa va avem ca oaspeti si va asteptam sa reveniti.
Cu respect,fam Hanea
   Chelaru Emese din Arad
nota: 9.67
schedule 16.08.2022
Servicii de calitate si personal primitor! Camerele sunt spatioase si curate. Localizarea pensiunii este izolata de zgomotele masinilor, fiind inconjurata de munti, auzindu-se doar raul (sau paraul) ce trece prin fata locului de parcare. Gazdele sunt foarte primitoare! Recomand!
   Aleman Rodica din Sibiu
nota: 10
schedule 30.07.2022
Pensiunea este aflata într-o zona minunata! Curățenia ireproșabilă, camerele frumoase, primitoare, mâncarea cu adevărat tradițională, gustoasă și sănătoasă!
Gazdele sunt discrete, dar mereu atente la toate nevoile turiștilor și creează o atmosfera perfecta.
Pentru copii exista un loc de joacă special, iar plimbările în zona și relaxarea din curtea pensiunii îndeplinesc orice vis de vacanta!
Vom reveni cu mare placere la pensiunea Valea Pinului!❤️
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie.Ne bucuram cand oaspetii nostri se simt bine la noi pentru ca asta ne dorim. Va asteptam cu drag sa reveniti!
Cu respect,fam.Hanea
   Ionut Maican din Jilava
nota: 9.67
schedule 02.05.2022
Locatie minunata
Multumim familiei Hanea Cristina si Ilie pentru demonstratia lor de gazde primitoare. Locatia este perfecta pentru odihna, iar cei ce vor sa faca drumetii, vor primi de la domnul Ilie sfaturi si informatii foarte bune, iar la intoarcere vor fi asteptati de doamna Cristina cu mancare gustoasa ca la mama acasa.
Curatenia este perfecta din punctul nostru de vedere, iar atmosfera ne face sa ne gandim serios la o revenire in Raul Sadului la aceasta pensiune.
Pentru familia Hanea tot respectul nostru, sanatate si mult spor.
Răspunsul unității:
Buna ziua.Va multumim pentru recenzie si va asteptam cu placere sa ne mai treceti pragul.Cu respect,fam Hanea
   Reli Giurca din Chiajna Ilfov
nota: 10
schedule 21.09.2021
Acest loc de care se ocupa in totalitate Cristina si Iliuta, doi oameni minunati carora, personal, le multumesc din inima!

Camerele sunt impecabile, curate, aerisite, spatioase, exact cum mi-ar placea sa am si acasa.

Mancarea este excelenta, facuta cu dragoste de semeni si papanasii.....doamne, nu am cuvinte!

Doamna Cristina, in ciuda faptului ca mai mereu trebaluieste, reuseste sa-si faca timp sa schimbe cateva vorbe si cu oaspetii. E prietenoasa si foarte optimista. Are un zen, ceva aparte, ceva care, dupa ce stai cu dansa la povesti iti vine sa-ti zici in gand, cu hotarare, "si eu pot!".

Locurile pe care le-am descoperit in imprejurimi, cu ajutorul si indicatiile pretioase ale domnului Iliuta (sotul doamnei Cristina) sunt magnifice. Pe unde-ti arunci ochii sunt numai fluturi si flori, zmeura si afine, văi minunate si pasuni de un verde incredibil. O zona care te face sa uiti de toate grijile pamantului si unde nici nu simti ca te mai doare ceva.

In cele 7 zile cat am avut drept casa aceasta pensiune am simtit bateriile full in fiecare clipa si deasemenea cel mai odihnitor somn pe timp de noapte (ziua n-am avut timp de dormit). Iar seara, in timpul cinei si dupa aceasta, cel mai mult ne-a placut momentele acelea de respiro ale proprietarilor acestui loc, rasuflarea aceea de usurare ca au dus cu bine la capat inca o zi (de cele mai multe ori fara ajutoare) si ca au vazut fericire si relaxare pe fetele oaspetilor. Cinste si jos palaria pentru astfel de oameni care se hranesc cu ce imprastie in jurul lor, "multumirea celor ce le calca pragul"!

Va imbratisam cu drag si dor si speram sa ne revedem curand! (Reli si Flori)

Era sa uit sa amintesc aici deliciosul Toto, bichonul alb si cumintel, pufuletul ce aduce bucurie pe fata oricarui copil.
Răspunsul unității:
Va multumesc mult pentru recenzie si va asteptam sa reveniti .Si eu trebuie sa va multumesc dumneavoastra si prietenei dumneavoastra,d na Flori,pentru ca mi-ati tinut o companie atat de placuta .Sinteti doua persoane pline de energie pozitiva si a fost o placere pentru mine sa va am in casa sapte zile.Abia astept sa reveniti sa faceti cateva foto profesionale cu natura imbracata in culorile toamnei.Va imbratisez cu drag
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vasilescu Daria din Focsani
nota: 10
schedule 22.08.2021
Această locație este ideală pentru oricine își dorește să ia o pauză de la viața de zi cu zi pentru a se relaxa și pentru a-și "reîncărca bateriile".

Pensiunea este situată într-o zonă de vis, într-un adevărat colț de rai, iar de pe balcon priveliștea e superbă (de asemenea, dimineața poate fi admirat răsăritul). Drumul până la pensiune este foarte bun și se parcurge ușor. Trebuie menționat și râul din fața pensiunii, care contribuie la crearea atmosferei de poveste și care poate fi auzit și noaptea din cameră, dacă geamul este lăsat deschis.

Pentru că a venit vorba, țin să menționez că nu sunt țânțari, deci nicio grijă în această privință. Camera nu este dotată cu aer condiționat, dar nu este necesar, întrucât este suficientă răcoare (eu am fost cazată aici în luna august).

În ceea ce privește cazarea, pot confirma faptul că sunt condiții foarte bune. Camera a fost spațioasă și curată, iar baia la fel. Nimic de reproșat! Tot ce pot recomanda persoanelor care doresc să se cazeze aici ar fi să își aducă de acasă un uscător de păr, dacă au de gând să folosească. Noi nu am avut, dar proprietarii s-au oferit să ne împrumute unul.

În ceea ce privește restaurantul, avem doar cuvinte de laudă. Mâncarea este extraordinară. Recomand neapărat să încercați mămăliga cu brânză și smântână, bulzul și papanașii, care au întrecut toate așteptările.

Noi am fost cazați 4 nopți, dar, dacă am fi știut dinainte cum este, cu siguranță am fi stat mai mult. Am dorit să prelungim cu încă o noapte cazarea, dar camera noastră era deja rezervată altor persoane în zilele care urmau.

În ceea ce mă privește, pot să afirm că e cea mai frumoasă locație în care am fost cazată în ultimii ani. Mi-a satisfăcut toate dorințele și a fost exact concretizarea visului meu: să merg în vacanță într-un loc liniștit, într-o zonă de munte, unde să simt că mă desprind de stresul și poluarea orașului.

Trebuie menționat, de asemenea, faptul că am fost primiți de proprietari, două persoane foarte amabile și deschise cu care am putut sta de vorbă pe parcursul vacanței, fapt care a potențat senzația de "acasă" și de intimitate pe care ți-o oferă acest loc.

Sper din suflet să reușesc să revin cât mai curând! Am adăugat poze aici cu pensiunea, cu mâncarea, cu drumul spre pensiune și cu priveliștea văzută de pe balcon.
Răspunsul unității:
Multimim de recenzie .Ne-a facut placere sa va avem ca oaspeti si va așteptam cu drag sa reveniti.E o bucurie si o mare multumire pentru noi ,ca proprietari de pensiune,sa auzim ca oaspetii nostri s-au simtit ca acasa in pensiunea noastra pentru ca asta ne dorim.Numai bine va dorim!Cu respect,Cristina si Ilie Hanea
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Chiurtu Nicolae din Galati
nota: 10
schedule 31.07.2021
Un loc foarte liniștit, răcoros și de un verde care îți taie respirația și te umple de energie. Vila e drăguță, foarte curată și bine poziționată. Camerele sunt destul de mari, cu paturi comode și cu baie încăpătoare și curată. În afara pensiunii e mult spațiu de joaca pentru copii, dar și pentru cei mari. Gazda gătește foarte bine, iar mâncarea e proaspătă și adecvată tuturor gusturilor. Serile petrecute pe terasă în compania proprietarilor, persoane educate și de un bun simț deosebit, au fost de un farmec aparte. Ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri.Ne-a facut placere sa va avem oaspeti si va mai asteptam cu mare placere.
Cu respect,fam Hanea
   Mariana Aamdronescu din Ploiesti
nota: 9.67
schedule 20.07.2021
Pozitie geografica salbatica si frumoasa, liniste si aerul de care ducem lipsa in orasele poluate, dar mai presus de toate o cazare asa cum ne-am dorit, camera spatioasa, apa calda, internet, mancare la alegere, calda si proaspata, pastravi "cu gust de pastrav", patronii acestei pensiuni, fam. Hanea, sunt atenti cu fiecare oaspete, sa indeplineasca dorintele fiecaruia. Ne-am simtit minunat

De aici se pot face drumetii pe Valea Pinului, raul Sadu te insoteste permanent, sunetul apei, mirosul padurilor si florilor, linistea si curatenia din tot spatiul, cultura, educatia acestei familii Hanea de nivel inalt, poti discuta cu dansii orice subiect.

Se pot vizita din acest loc obiective istorice importante pentru fiecare interesat: Lacul Negovanu, Barajul Sadu, Biserica Fortificata de la Cisnadioara, de la Biertan, statiunea Paltinis (din pacate cabana in care a trait si scris marele filosof Constantin Noica scoasa din circuitul turistic) Sibiul aproape si toate satele din marginimea Sibiului cu elementele specifice, ex: la Paltinis parc pt. Copii Arka Park, la Sibiel gastronomie traditionala, la Selimbar club ecvestru, la Hosman mocanita de plimbare, etc.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi.A fost o onoare sa va avem sapte zile ca oaspeti.Ati avut timp sa vizitati .Imi pare bine ca ati scris despre zona mai ales pentru ca dumneavoastra,dna Andronescu, sunteti de profesie istoric.Va asteptam cu mare drag sa reveniti pentru ca sunteti minunati,prietenosi,pozitivi .Va imbratisam si suntem fericiti cand cunoastem oameni de calitate,asa cum sunteti dumneavoastra.
Cu respect,Cristina si Ilie Hanea
poze recenzie
   Dragomir Dana din Slatina
nota: 10
schedule 19.07.2021
Gazdele oameni extraordinari, ospitalieri. Mancarea este excelentă, locatia este perfectă, amplasată la poalele muntelui, un peisaj de vis. Camerele sunt foarte curate si confortabile. Potrivit pentru tineri, cat si pentru familii cu copii.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu placere.Apreciem foarte mult ca ati scris cateva cuvinte despre noi si despre pensiunea noastra.Ne-a facut placere sa ca avem ca oaspeti.Cu respect,fam Hanea
poze recenzie poze recenzie
   Ramona din Baia Mare
nota: 10
schedule 19.07.2021
Un loc super pentru un concediu minunat. Liniște și aer curat. Pensiunea arata exact ca în pozele de prezentare cu camere mari și aerisite, mobila din lemn masiv îngrijită, saltele superbe, mocheta, baie proprie, tv, internet.

Peisaje minunate, răsăritul de soare superb de pe balconul camerei. Mâncare delicioasa (papanași de nota 10). Gazdele amabile și primitoare. Loc de joaca cu trambulina. În curând o sa fie și salina și spa.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri si va asteptam cu drag sa reveniti.Va multumesc frumos pentru fotografiile superbe.Rasaritul soarelui este intr-adevar superb ,vazut din camerele delux ale pensiunii sau de pe terasa.Ati surprins spectaculos rasaritul in poze!Va asteptam si vara viitoare cand salina si SPA -ul vor fi cu siguranta gata.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Florenta Necula din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 11.07.2021
Mancare nota 20. Bucatarul Florin e one man , foarte implicat si atent la comenzi. Camera a fost la mansarda, fara aer conditionat, dar temperatura s-a mentinut ok. Liniste deplina, multa verdeata. Curatenie, apa calda la discretie.

Recomand biciclete. Noi am mers multi km pe jos pe drumurile forestiere. Orange nu are semnal deloc acolo. Am avut si Vodafone care a mers ok. Pensiunea are Wi-Fi si puteti sta pe net fara probleme.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi.Va asteptam sa petreceti si alte sejururi la pensiunea Valea Pinului. Cu respect,Cristina si Ilie Hanea
   Răvășilă Claudia din Timisoara
nota: 10
schedule 10.07.2021
Am poposit în luna iulie la această minunată pensiune, situată într-o zonă extraordinar de frumoasă în apropierea Sibiului. Avem numai cuvinte de laudă pentru gazde, servire și mai ales mâncarea foarte bună și proaspătă. Camerele sunt foarte curate, totul este ales cu gust și cu suflet, iar frumusețea zonei te îmbie să revii. Ne bucurăm pentru alegerea făcută.
Răspunsul unității:
Buna ziua.Ne bucuram ca v-ati simtit bine la Valea Pinului si va mai asteptam .Ne-a facut placere sa va avem ca oaspeti.Va dorim numai bine.
Cu respect,fam Hanea
   Raluca Budusan din Sibiu
nota: 10
schedule 17.06.2021
Extraordinară experiență de vacanță. După multe luni de serviciu stresante am ales să petrec câteva zile la Pensiunea Valea Pinului din Mărginimea Sibiului. Îmi fusese recomandată de o cunoștință care a fost mulțumită de serviciile de acolo. Deși aveam nevoie de relaxare nu mi-am imaginat că va fi atât de plăcut. Aer curat, peisaj de vis și spațiu de joacă pentru copii, care pentru mine a fost cireașa de pe tort. Nici ei nu s-au plictisit și noi am avut timp pentru odihnă.

Camerele arată foarte bine, n-am avut grija gătitului, pensiunea având restaurant și bucătar propriu. Am avut și foarte multe posibilități de a ne umple timpul cu fel și fel de activități. Noi am ales drumețiile și vizitele la edificiile din zonă.

Singurul minus pe care l-aș puncta este ca nu sunt permise animale de companie, însă, în momentul în care am văzut camerele am și înțeles de ce. La pensiune urmează să de deschidă o salină terapeutică și un mic centru spa cu saună și jacuzi.

Ce ți-ai putea dori mai mult pentru un concediu? Oameni faini, locuri și amintiri frumoase.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam sa ne treceti pragul.Ne-a facut placere sa va cunoastem. Toate cele bune
   Carmen Diaconescu din Sibiu
nota: 10
schedule 12.06.2021
Un loc frumos, curat, linistit, cu o energie aparte!

Camerele sunt foarte curate, mobilate cu gust. Asternuturi impecabile. Din camera si de pe terasa unde am servit masa, privelistea este incantatoare.

Aer curat, verdeata, sursurul apei .... Tabloul perfect! un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare cu familia.

Si sa nu uit, aici am servit cei mai buni papanasi mancati vreodata!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos!
   Loredana din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2020 - 12.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune minunata condusa de o familie la fel de minunata! Ne-am simtit extraordinar, gazdele s-au dat peste cap sa ne faca sederea placuta. Pensiunea este super curata, arata impecabil, mai bine ca in poze, are camere spatioase si mobilate cu gust, paturile super comode. Gazdele ne-au servit cu produse traditionale, de casa (mancarea preparata de gazda a fost de nota 10) si in acelasi timp aici am servit cei mai buni papanasi ever.
Răspunsul unității:
Buna.Ne bucuram ca v-ati simtit bine la Valea Pinului.A fost o placere sa va avem ca oaspeti.Nota 10 si pentru dumneavoastra.Va asteptam cu drag sa ne mai treceti pragul.
Cu respect,Fam.Hanea Cristina si Ilie
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ioana Maria din Blaj
nota: 10
schedule sejur: 23.05.2019 - 26.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie minunata, oameni minunati, mancare foarte buna, servire de asemenea, camere frumoase, intr-un cuvant totul m8nunat! Vom reveni cu siguranta!
thumb_down
Aprecieri negative:
Semnal mai slab la telefon..dar nu a contat praa mult...ersm in cacanta oricum..
Răspunsul unității:
Ne-a făcut placere sa va avem ca oaspeți.Ne bucurăm ca v-ati simțit bine la noi.Va mai asteptam .
Cu respect,fam Hanea
   Andreea A din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2018 - 07.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, inconjurata de dealuri si munti, si multa verdeata. In plus, in apropierea sa imediata este raul Sadu, iar noaptea te incanta linistea si este asa de frumos sa auzi susurul raului. Te bucuri de intimitate si de aer curat, intr-un peisaj pitoresc.

Camerele sunt exact ca in pozele de prezentare ale pensiunii, foarte spatioase, curate, iar baia impecabila. Mai mult, am avut o camera cu balcon, cu vedere minunata inspre munti si padure. Mancarea, de asemenea, a fost delicioasa cu proaspete produse de casa.

Ne place ca pensiunea are o terasa mare, un foisor in care poti sa faci gratare, dar si un loc de joc special amenajat pentru copii, cu leagane si tobogan.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la pensiunea noastra si va asteptam sa reveniti.Cu drag,fam Hanea
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.05.2018 - 20.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Administratorii pensiunii foarte intelegatori, deschisi la sugestiile avute;
- camere mult mai spatiiase decat media;
- gradina mare;
- bucatarie si sala de mese excelente.
thumb_down
Aprecieri negative:
Totul a fost excelent, nu avem nimic de reprosat!
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-am avut ca oaspeti si ca v-ati simtit bine la noi.Cu respect,Fam.Hanea
   Cristina C din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 18.05.2018 - 20.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie superba, unitatea cu amenajari de foarte buna calitate (mobilier din lemn masiv), curatenie si igiena impecabile. Apa calda la discretie, caldura a fost suficienta.
Mancarea gatita de proprietari foarte buna, exact ca la restaurant.
Proprietarii foarte amabili si primitori. Au fost dispusi sa contribuie cu ce au putut ca sa ne simtim bine.
thumb_down
Aprecieri negative:
Bucataria este dotata cu tot ce este necesar, insa am inteles ca intentioneaza sa o amenajeze in stil profesional pentru un viitor restaurant.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu drag si altadata.
   Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 06.09.2016 - 09.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația, liniștea, curățenia, proprietarul foarte amabil.
Răspunsul unității:
Va multumim si ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi. Va asteptam si alta data cu drag.
poze recenzie
CONTACT
Hanea Cristina
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Hanea Cristina
Telefon: 0754 258 115
WhatsApp
Apel/SMS