Hostel Nora Rau Sadului, comentarii

Hostel Nora din Rau Sadului

Rau Sadului, str. Principala, nr. 278  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hostel Nora Rau Sadului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie hostelului Nora din Rau Sadului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Relu - Slobozia
( sejur: 24.12.2013 - 27.12.2013 )
9.2
Am avut placerea de a petrece craciunul la cabana Nora Sadului impreuna cu cativa prieteni. A fost o experienta placuta, zona este superba, aer curat, liniste, rustic, o adevarata oaza de relaxare.
Personalul -super, a facut tot posibilul sa ne simtim cat mai bine. Mancarea excelenta.

Ca oriunde, sunt si ceva minusuri care ar putea fi usor eliminate (unele dintre ele).
Un mare minus este lipsa de acoperire a serviciilor de telefonie mobila. Nu exista semnal pentru Orange si Vodafone, doar Cosmote si asta numai in anumite puncte.
Nu toate camerele sunt dotate cu TV, pentru noi nu a fost o problema dar am avut in grup si cativa tinerei care au suferit de lipsa tv-ului.
Exista wireless dar nu acopera toate camerele, chiar recomand proprietarului instalarea unui alt router pentru o acoperire de 100%.
Comentariu util ?
7 voturi 3 voturi
CONTACT
Banea Ioan
0269 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare