Pensiunea Verde Crud Rasnov, comentarii

Pensiunea Verde Crud din Rasnov

Rasnov, str. Cheisoara, nr. 63  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Verde Crud Rasnov


Total
10
Personal
10
Servicii
10
Curatenie
10
Confort
10
Pret / Calitate
10
Localizare
10
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Verde Crud din Rasnov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Liana Simona - Craiova
( sejur: 10.10.2016 - 12.10.2016 )
10
Călătorie într-o lume de basm...
Bunica mea (Dumnezeu să o odihnească) avea o vorbă: „Mă mai întrebi dacă-mi place?! Dar ce, e ceva de neplăcut?!” De vorba asta mi-am adus eu aminte, atunci când am ajuns la Verde-Crud.
Pentru că totul este ireproșABIL: curățenie impecabilă, bun-gust, căldură, dotare completă.
De la decorul și mobilierul rafinat, rustic-modern (pare un oximoron, dar vă veți convinge că nu este!), și până la leagănul și hamacul în care te poți balansa, desprinzându-te de Univers, într-un peisaj mirific – tot ceea ce întâlnești aici este remediul perfect pentru stress-ul lumii exterioare. Agitația, traficul, poluarea și termenele-limită nu mai există.
E un fel de glob de sticlă verde. Verde... Crud. Ne-am străduit să le traducem în engleză oaspeților suedezi de care am fost însoțiți termenul „crud”: că nu este vorba de „raw” sau „harsh”, ci de „pure”, „genuine”, „true”, „fresh”. Da, așa! „Fresh-green”. Prospețime, relaxare și bucurie în stare pură.
Dacă vreți să întineriți (măcar pentru câteva zile!) cu 10, sau poate cu 20 de ani, acolo veți găsi „mașina timpului”: la Verde-Crud, în inima unei păduri din zona Râșnovului...

Comentariu util ?
8 voturi 0 voturi

Marian Gabriel - București
( sejur: 16.08.2016 - 22.08.2016 )
10
Ca în povești : locație + amabilitate gazde
Ideal pentru familii.

NU există minusuri, în cazul în care doriți să vă relaxați și să eliminați stresul.
Petrecăreții gălăgioși trebuie să evite „Verde Crud”(numai minusuri din punctul lor de vedere).
Comentariu util ?
10 voturi 2 voturi

Serban - Buftea
( sejur: 18.06.2016 - 21.06.2016 )
10
Am petrecut câteva zile la pensiunea Verde Crud și cred că am făcut alegerea potrivită pentru mine și familia mea.

Pensiunea se găsește în Cheișoara, la capătul drumului, între munți și păduri. Prin fața pensiunii curge un râu de munte. Pensiunea Verde Crud o recomand în special persoanelor care doresc să se relaxeze în liniște câteva zile la munte într-o pensiune rustică, retrasă, în mijlocul naturii.

La parter se găsește o sală de mese cu televizor, șemineu și o bucătărie open space complet utilată, unde oaspeții își pot pregăti cafeaua sau ceva de mâncare. La etaj se găsesc camerele odihnitoare, curate, spațioase, cu baie proprie și cabina de duș. În fiecare cameră se găsește câte un televizor și televiziune prin cablu/satelit, iar fiecare cameră are terasă proprie.

În fața pensiunii este o terasă mare unde se poate servi masa. În lateral sunt locurile de parcare pentru autoturisme. La baza dealului de lângă pensiune se găsește un loc pentru grătar, iar puțin mai sus, ascuns în pădure, mai este încă un loc pentru grătar. De asemenea, găsiți mai multe locuri intime unde puteți admira peisajul înconjurător.

Aerul curat și răcoros de munte, pârâul din fața pensiunii, precum și liniștea ambientala vă vor lăsa în amintire gustul plăcut al unui sejur de neuitat. Recomand tuturor celor care doresc să petreacă câteva zile de liniște.

O nota bună și pentru administratorii pensiunii care sunt amabili, discreți și gata să-ți răspundă la orice solicitare dacă ai nevoie de ceva.

Pe drumul către pensiune am găsit Ferma montană de cai "Diana" unde cei mici pot călări poneii, iar adulții pot închiria cai pentru a merge pe Cheile Râșnovului (fiecare cal sau ponei are și câte o persoană care merge alături de acesta pentru a vă simți în siguranță).

Comentariu util ?
19 voturi 4 voturi
CONTACT
Receptie
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare