Pensiunea Doua Rauri Rasnov, comentarii

Pensiunea Doua Rauri din Rasnov

Rasnov, str. Glajeriei, nr. 66  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Doua Rauri Rasnov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Doua Rauri din Rasnov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Catalin I. - Constanta
( sejur: 14.01.2017 - 20.01.2017 )
9.3
Camere spațioase, living încăpător, bucătăria bine dotată si accesul + poziționarea locație sunt ok.

Wifi-ul nu funcționează aproape deloc, nu toate camerele sunt așa călduroase si mici probleme cu scurgerea de la cabinele de duș.
Răspunsul unității: ( 23.01.2017 )

In zona noastra nu dexista inca cablu sau fibra optica, di cauza asta semnalul de internet este total dependent de semnalul de la orange, nu wifi este de vina atunci cand internetul este inconsistent.Wifi-iul mrrge fara probleme peste tot.
Grupul a a vut un sejur in perioda cu cele mai scazute temperaturi din zona in ultimii 10 ani ( minus 25 grade noaptea si max minus 12 grade ziua).
Scurgerile de la bai sant dependete, dupa 6zile de functionare intensiva, de cantitatea de par pierduta intre timp.Ne cerem scuze ca nu am putut remedia acest lucru zilnic

Comentariu util ?
1 vot 1 vot
CONTACT
Solicită cazare