Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Melania din Rășinari

Rășinari, str. Sub Costițe, nr. 1540 -
la aproximativ 17.5 km de centrul localității Păltiniș
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Pirciu Marin din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.09.2023
Am revenit cu placere, mai mult am venit si cu prietenii din mangalia. A fost super! Camera spatioasa, apa calda non-stop, am avut si caldura cand noptile au fost mai reci, desi era luna septembrie, televizor led, mobilier complet, terasa, bucatarie utilata complet, living incapator cu un televizor led mare si bine inteles, gratar la iarba verde. Despre gazde, numai cuvinte de lauda. Multumim doamnei Melania si mamei sale pentru acest mini concediu. Rasinari si imprejurimile Sibiului, ceva de vis.
   Nicu din Slatina
nota: 10
schedule 04.12.2022
Localizare - pe partea stânga a localitatii Rasinari și a râului, aproape de centrul localității, aprox 1 minut de mers, acces facil supermarket Profi și farmacie. Casa tipic sibiana, parter si etaj, cu curte interioară încăpătoare pt 3 auto, spațiu suficient si parcare exterioara curții, zona liniștită.
Interior corp intrare - 3 camere cu acces din curtea interioară, cu bai mari, individuale, camere mari, curate, bine incalzite, izolate fonic, mobilier ok, tv suficient.
Interior corp principal - living/loc servit masa spatios, cu mese și scaune suficiente pt 15 persoane, plus bar si fotolii, tv mare, 3 camere duble mari la parter, acces din living, bucătărie bine utilată, 2 frigidere mari, cu lăzi, cuptor electric f bun, masina de spălat f bună, camere etaj, hol mare, cu masa cafea de 4 locuri, 1 triplă care este, de fapt, apartament cu camera dubla și o camera single și 2 camere duble mai mici, curățenie, căldură, izolare fonica, acces pe balcon din hol și camera triplă.
Curte exterioara - grătar, acces facil din living, aproape de bucătărie, spațiu verde generos și întreținut, grătar zidit eficient, grătar fier mobil bun, ustensile bune grătar si lemn foc, terasa lemn acoperita, cu masa și bănci de max 10 persoane, liniște și intimitate, priveliște plăcută în spate cu animale la păscut.
Gazda amabilă și săritoare, condiții excelente pt. prețul foarte bun oferit, wifi bun. Recomandabil pt o locație cu autogospodarire.
   Ionut din Galati
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2019 - 30.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona frumoasa cu case traditionale, gazda locuieste la 5 min de locatie , deci esti ca acasa. Camera foarte mare se pot pune saltele si alte paturi pt copii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
   Elena E din Fetesti
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2019 - 28.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda, de nota 10 pus, camerele întreținute, dotate, itr-un cuvânt, totul foarte bine. Ne-am simțit ca acasă. Recomand și cu siguranță mai revin.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic, de sugerat.
poze recenzie
   Sorin S din Slatina
nota: 10
schedule sejur: 30.11.2018 - 02.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, discreție din partea proprietarilor, loc de parcare in curte, acces la bucătărie, pat suplimentar la cerere
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Adina din Timisoara
nota: 9.17
schedule sejur: 04.01.2016 - 06.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este a doua oară când ne-am cazat la pensiunea Melania. Am mai fost în urmă cu câțiva ani, ne-a plăcut şi am revenit, în principal datorită gazdelor, care sunt foarte discrete, amabile şi serviabile. Am fost cazați în apartamentul cu două camere, care au fost spațioase şi foarte bine încălzite, având în vedere că am fost într-o perioadă cu temperaturi scăzute. Ne-au fost puse la dispoziție prosoape curate. Pensiunea e amplasată foarte aproape de centrul comunei, foarte aproape de magazine. Internetul a mers foarte bine pe mobil (de pe laptop nu am putut accesa internetul).
thumb_down
Aprecieri negative:
De data aceasta nu am fost aşa de mulțumiți de curățenie, pentru că nu s-a făcut curat în baie sau în camere deloc pe perioada şederii noastre (inițial am făcut rezervarea pentru două nopți, dar ne-am simțit bine şi am prelungit şederea cu alte două nopți) şi nici nu a fost ridicat gunoiul din bucătărie.
   Adrian din Brasov
nota: 9.5
schedule sejur: 29.05.2015 - 31.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, curatenie, amabilitate
   Maria din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2012 - 29.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Raport pret/calitatea serviciilor foarte bun, curat, liniste, distante relativ mici fata de Sibiu, Paltinis, Dumbrava, personal dragut.
   Turist din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 07.08.2010 - 09.08.2010
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere mari, spatioase, curate. Paturi imense. Geamuri termopan. Curtea si balcoanele pline de ghivece cu flori. Bucatarie modern si complet utilita. Gratar in spatele casei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa unei curti cu iarba si eventual a unui loc de joaca pentru copii.
CONTACT
Bratu Melania
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bratu Melania
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0749 408 421
WhatsApp
Apel/SMS