Pensiunea Melania Rasinari, comentarii

Pensiunea Melania din Rasinari

Rasinari, str. Sub Costite, nr. 1540 ( la aprox. 13 km de centrul loc. Sibiu )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Melania Rasinari


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Melania din Rasinari:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adina - Timisoara
( sejur: 04.01.2016 - 06.01.2016 )
9.2
Este a doua oară când ne-am cazat la pensiunea Melania. Am mai fost în urmă cu câțiva ani, ne-a plăcut şi am revenit, în principal datorită gazdelor, care sunt foarte discrete, amabile şi serviabile. Am fost cazați în apartamentul cu două camere, care au fost spațioase şi foarte bine încălzite, având în vedere că am fost într-o perioadă cu temperaturi scăzute. Ne-au fost puse la dispoziție prosoape curate. Pensiunea e amplasată foarte aproape de centrul comunei, foarte aproape de magazine. Internetul a mers foarte bine pe mobil (de pe laptop nu am putut accesa internetul).

De data aceasta nu am fost aşa de mulțumiți de curățenie, pentru că nu s-a făcut curat în baie sau în camere deloc pe perioada şederii noastre (inițial am făcut rezervarea pentru două nopți, dar ne-am simțit bine şi am prelungit şederea cu alte două nopți) şi nici nu a fost ridicat gunoiul din bucătărie.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Adrian - Brasov
( sejur: 29.05.2015 - 31.05.2015 )
9.5
Liniste, curatenie, amabilitate

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Maria - Timisoara
( sejur: 28.07.2012 - 29.07.2012 )
10
Raport pret/calitatea serviciilor foarte bun, curat, liniste, distante relativ mici fata de Sibiu, Paltinis, Dumbrava, personal dragut.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Turist - Bucuresti
( sejur: 07.08.2010 - 09.08.2010 )
9.7
Camere mari, spatioase, curate. Paturi imense. Geamuri termopan. Curtea si balcoanele pline de ghivece cu flori. Bucatarie modern si complet utilita. Gratar in spatele casei.

Lipsa unei curti cu iarba si eventual a unui loc de joaca pentru copii.
Comentariu util ?
3 voturi 2 voturi
CONTACT
Bratu Melania
0749 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare