Cabana Pastrav Rașca, comentarii

Cabana Pastrav din Rașca

Rașca, str. Rasca, nr. 369 ( la aprox. 9.9 km de centrul loc. Beliș )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Pastrav Rașca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Pastrav din Rașca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Laura - Cluj Napoca
( sejur: 28.06.2016 - 03.07.2016 )
10
O locatie extraordinara, primitoare, atat pentru petreceri cu prietenii cat si pentru relaxare in familie. Curtea generoasa iti ofera posibilitati multiple de distractie si relaxare, iar gazdele generoase si intelegatoare isi ofera ajutorul de cate ori este nevoie.Noi am fost cu un copil de 1 an care s-a simtit foarte bine, a avut spatiu suficient de explorat, loc de joaca adecvat, iar noi, parintii ne-am bucurat de piscina si de imprejurimi. Ne-am simtit extraordinar si cu siguranta ne vom intoarce!

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Florin I. - Cluj Napca
( sejur: 04.03.2016 - 05.03.2016 )
9.8
Oameni faini, gazdele super si locul de vis. Am avut de toate: Linistea naturii,paraul din curte, foisorul grozav, locul de joaca pt. Copii si cabana simpla si spatioasa, super ok totul. Vom reveni cu drag. Acolo simti ca traiesti. Bravo!!!

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Karin F. - Cluj
( sejur: 03.02.2016 - 05.02.2016 )
9.5
Cabana este situata intr-un loc minunat, iar noi am avut frumoasa surpriza ca dimineata sa ne trezim intr-un peisaj alb imaculat parca desprins din basme. Am fost profund impresionati si o sa revenim cat de curand. :)

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Ioan Florin V. - Floresti - Cluj
( sejur: 16.01.2015 - 18.01.2015 )
9
Cabana arata foarte bine, locul linistit si atragator, in mijlocul naturii iar gazda foarte primitoare. Recomand cu incredere!

Comentariu util ?
10 voturi 9 voturi
CONTACT
Abrudan Calin
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare