Vila Floriana Ranca - TURIST INFO .ro

Vila Floriana din Ranca

Ranca, str. Gilort, nr. 1
Despre Vila Floriana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Vila Floriana, este amplasată in centrul stațiunii Ranca si va pune la dispozitie 10 camere, din care 6 de 2 locuri si 4 de 3 locuri, cu o capacitate de 24 locuri.

Vila dispune de 2 livinguri frumos amenajate cu mese si canapele, bucatarie opan space, dotata si utilata, pusa la dispozitia turistilor.

Terasa cu o panorama superba asupra muntilor, dotata cu grătar si mese, va asteapta sa petreceti un concediu de neuitat.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare