Pensiunea Flavia Ranca, comentarii

Pensiunea Flavia din Ranca

Ranca, Gilort, nr. 15  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Flavia Ranca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Flavia din Ranca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Loredana - Timisoara
( sejur: 02.02.2015 - 07.02.2015 )
7.3
Bucataria complet utilata. Terasa si locul pt luat masa extraordinare. Curatenie si aproape de centrul statiunii.

Am avut ghinion si nu am prea avut apa. Nu a fost vina proprietarului dar a fost cam neplacut. Nu scrie nicaieri k 2 camere sunt cu intrare de afara separat langa usa de la centrala si nu pe intrarea in pensiune. 2 camere sunt cu baie in interior si 2 cu baie pe coridor. Da, fiecare camera are baie dar acest detaliu este ascuns d proprietari si nu e corect.camera de la parter geamul este intr-un mic depozit, nu are aerisire. La fel si una din cele 3 camere de sus, are geamul pe coridor.
Am scris la minusuri.
Răspunsul unității: ( 25.05.2015 )

Ne pare rau pentru disconfortul creat de lipsa apei ptr cateva ore pe zi. A fost o problema in toata statiunea. Acum s-a rezolvat. Pensiunea Flavia are clasificare de 3 stele, este curata , modern utilata si este situata in centrul statiunii. Asa cum am descris si in anunt, are 6 camere cu 6 bai, insa 2 dintre camere au baia in exteriorul camerei, baile find folosite doar de locatarii camerei respective. Va multumim si va mai asteptam pe la noi!

Comentariu util ?
8 voturi 2 voturi
CONTACT
Receptie
0740 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare