Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Belvedere din Rânca grade grade grade

Rânca, str. Corneșul Mare, nr. 118 -
Nota 10.0 / 45 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dobrica Valeria Viky din Alexandria
nota: 10
schedule 30.07.2023
Personal excelent, amabilitate, curatenie nota 10, clădirea renovată și mobilată modern. Facilitați pentru fumători. Mâncare buna, accesibila la preț. Terasa cu o priveliște minunata!
Recomand cu încredere!
   Dobrica Ana Maria din București
nota: 10
schedule 30.07.2023
Locație excelentă, personal super amabil, mâncarea delicioasa, preturi acceptabile, camere renovate, mobilate modern, mocheta, balcon, baie privata. Terasa cu o super priveliște, locul ideal pentru relaxare! Recomand cu încredere! Vom reveni cu siguranta! Mulțumim!
   Cristina Dragomir din Sibiu
nota: 10
schedule 19.07.2023
Totul a fost la superlativ! Localizata in centrul stațiunii, cu vedere panoramica superbă către masivul Parâng. Primirea călduroasă, toate facilitățile incluse, peisajul și liniștea: de vis. Personal amabil și deschis la solicitările clientilor. Mobilier de calitate, paturile confortabile, căldură, curățenie. Recomandăm cu încredere! Mulțumim, vom reveni cu siguranță și multă bucurie!
Răspunsul unității:
Multumim!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Kim din Hong Kong
nota: 10
schedule 25.06.2023
Totul a fost la superlativ! Primirea extrem de călduroasă, toate facilitățile incluse, peisajul și liniștea: de vis. Este locul ideal de recreere. Gazdele foarte ospitaliere și amabile, la sosire am fost răsfățați cu o surpriza! Paturile confortabile, căldură, curățenie. O dovadă că omul sfințește locul! Recomandăm cu încredere! Veți avea parte de un sejur care o să vă inspire! Mulțumim gazdei, vom reveni cu siguranță și cu multă bucurie! P.S: micul dejun: consistent, delicios și pregătit cu multă dragoste! Nota 10 plus!!
   Stoian Ioana din Giurgiu
nota: 10
schedule 17.04.2023
Locul este foarte frumos, curat, iar cât despre restaurant, servirea este impecabila și mâncare foarte multă. Camerele sunt frumoase, îngrijite, iar priveliștea splendida. Gazdele ne-au primit foarte bine și ne-au făcut sejurul minunat. Mulțumim din suflet!❤️ De acum încolo vom veni aici ca la noi acasă.❤️
   Balaci Monica din Calafat
nota: 10
schedule 16.01.2023
O pensiune modernizata recent, cu peisaje minunate. Personal foarte amabil și o curățenie exemplara. Deasemenea, mancarea este excelenta și preturile foarte bune fata de alte pensiuni. Atv-uri, de care te poți bucura, te așteaptă sa vizitezi toată stațiunea. Nota 10 pentru tot!
   Nedelcu Liviu din Basarabia
nota: 10
schedule 16.01.2023
O casa cu amintiri frumoase, intr-un loc linistit, cu traditii unde curatenia este la loc de cinste. Felicitari ca exista asa ceva in Romania! O zona frumoasa si linistita, ce îti poate oferi diferite drumetii, pentru toate gusturile, unde, cu siguranta, poti uita de orice problema.
Conditiile de cazare au fost foarte bune, gazdele primitoare. Recomand, cu încredere, pensiunea!
   Leonard din Craiova
nota: 10
schedule 16.01.2023
Condiții de cazare excelente (totul nou), personal amabil si foarte primitor, gata sa te ajute in orice moment, mâncarea extraordinar de gustoasă. Închirierea atv-urilor duce distracția la superlativ, te ajuta sa vezi cele mai frumoase peisaje si să vizitezi împrejurimile stațiunii. Vom reveni, cu siguranță.
poze recenzie poze recenzie
   Velea Alexandru din Smardan
nota: 10
schedule 16.01.2023
O locație deosebita, cu personal deosebit, camere foarte curate, cu bai proprii, restaurant cu mâncare tradițională, parcare proprie și atv-uri de închiriat, este imposibil sa nu fii incantat de priveliște și nu ai cum sa nu îți dorești să revii. Va mulțumim ptr. serviciile oferite.
   Claudiu din Petrosani
nota: 10
schedule 16.01.2023
O locatie frumoasa si intretinuta, cu mobilier, usi, ferestre de super calitate, camera curata si confortabila. Mic dejun fabulos, bogat si variat cu preparate facute in casa. Gazda primitoare si amabila. Recomand, cu mare drag. Va mulțumim pentru ospitalitate si, cu siguranta, vom reveni cat mai curand.
   Gabriela Stanoi din Bercesti (novaci)
nota: 10
schedule 16.01.2023
Locație superba, totul nou și foarte curat, restaurant unde se mănâncă mâncare tradițional românească foare bună. Merita vizitata, recomand pt un sejur la munte cu multa zăpadă, fiind amplasata la 1800 m altitudine, de unde puteți sa priviți toată statiunea în splendoarea ei. Personal foarte amabil și prietenos.
   Florin din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.01.2023
O experienta frumoasa, personalul este foarte primitor, priveliștea este de vis, camerele foarte curate, renovate recent. Aceasta pensiune dispune și de restaurant, unde mâncarea este foarte bună. Se pot închiria atv-uri, pentru persoanele dornice de adrenalina. Recomand, cu încredere, iar noi vom reveni, cu drag.
   Nelutu din Constanța
nota: 10
schedule 26.03.2022
Locație excelenta, într-o statiune foarte frumoasă, am închiriat atv-uri de la pensiune și am vizitat toate împrejurimile stațiunii, aproape de Tarnsalpina, peisaje mirifice. Camerele foarte curate, spațioase și călduroase. Restaurantul foarte frumos cu mâncare foarte bună. Personal foarte drăguț, dinamic și tânăr.
   Cami din Craiova
nota: 10
schedule 19.03.2022
Pensiunea Belvedere este o locatie superba cu oameni frumosi la suflet unde ne-am simntit ca acasa, restaurantul cu mancare foarte buna la preturi mici, totul este foarte curat si camerele foarte calduroase . Peisaje frumoase, zapada foarte multa datorita altitudinii la care se afla amplasata pensiunea, parcare privata si atv-uri de inchiriat. Totul a fost placut si frumos, de neuitat.
   Loredana din Craiova
nota: 10
schedule 11.03.2022
Locatie excelenta, conditii deosebit de bune atat pentru cazare cat si pentru restaurant, personal foarte amabil. Peisaje de vis, mirifice. Mancare traditional romaneasca la preturi foarte accesibile. Camere forte calduroase.
   Marina din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.03.2022
Totul este foarte placut aici, mancarea extraordinar de buna, foarte curat totul, personal foarte amabil, caldura si peisaje de vis. Un sejur de neuitat si o locatie excelenta unde vom reveni cu mult drag, va multumim pentru ospitalitate si pentru fapul ca ne-ati facut sa ne simntim ca acasa.
   Cristina V. din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.02.2022
Curat peste tot, cald in toata pensiunea, mocheta pe jos, living spatios. Mancarea este gustoasa si variata la preturi accesibile, odorizante in toate camerele, tv, wi-fi, netflix, liniste, peisaje de vis. Aproape de partii, din camera vedeam partia M1 si M2. Tot personalul foarte amabil, patronul de nota 10, iar Gabriela ne-a servit mereu cu zambetul pe buze si gata sa ne ajute cu orice. Desi restaurantul era plin, s-au miscat foarte repede cu servirea. In living am jucat rummy si am putut sta pana la ce ora am vrut, fara ca nimeni sa ne spuna ceva. Am inchiriat atv-urile de la pensiune.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam cu drag!
   Alina din Craiova
nota: 10
schedule 17.02.2022
Un peisaj de vis, mancare excelenta, curatenie in camera, caldura, calblu tv, wifi. Personalul foarte dragut si amabil, totul a fost excelent. Atv-uri de inchiriat, vedere panoramica spre varful Papusa.
Răspunsul unității:
Multumim!!
   Stanoi din Craiova
nota: 10
schedule 06.12.2021
Pensiunea Belvedere dispune de parcare privata, personal extrem de amabil, camerele sunt foarte curate si utilate cu absolut orice ati avea nevoie, mancare extraordinar de buna si traditional romaneasca. Drumul este asfaltat pana in fata pensiunii si fara dificultati pe timp de iarna.
Răspunsul unității:
Multumim !!
   Mihai din Craiova
nota: 10
schedule 06.12.2021
Personal amiabil si serviabil, mancare gustoasa, portii mari, preturi accesibile, priveliste deosebita, curatenie, camere calduroase, uscator par, televizoare smart, wi-fi, acces la Youtube si Netflix , restaurantul curat si bine intretinut.
   Alisa din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.12.2021
Peisaj frumos, mancare buna, curatenie in camere si caldura, cablu tv. Personal super ok, totul la superlativ . Inchirieri de atv uri, transport cu masina pana la partie, care este la aproximativ 1.5 km . Preturile sunt accesibile. Recomand cu incredere aceasta pensiune in toate anotimpurile, pentru ca privelistea este minunata, fiind situata catre varful Papusa.
   Stoian Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.04.2021
Totul este asa cum trebuie. Peisaj superb. gazda de nota 1000. De la administrator (domnul Ovidiu), pana la doamna care se ocupa de curatenia in camere, cu toti iti fac o primire foarte buna si foarte calduroasa care te face sa mai revi. mancarea foarte buna. una dinte cele mai frumoase experiente. Poza este facuta din usa pensiunii.
Răspunsul unității:
Multumim !!!
poze recenzie
   Adrian C. din Calafat
nota: 10
schedule 06.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experienta minunata, personalul foarte primitor, priveliste de vis, camerele foarte curate, asigura transportul catre partie.
   Florina din Bucuresti
nota: 8.83
schedule sejur: 17.08.2018 - 19.08.2018
thumb_down
Aprecieri negative:
Apa din piscina era din Dunăre și părea murdara și tulbure
In poze părea apa curată
Răspunsul unității:
Bună ziua.Am reușită sa facem ce nu a reușit nimeni în lume: am adus Dunărea în vârful muntelui la 1750
Mulțumesc pentru recenzi dar ați confundat zonele :)
   Elena din BotoŞani
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2018 - 22.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație de vis cu priveliști deosebite! Mobilier nou, camere și băi amenajate modern, curățenie maximă. Totul e ca în descriere, dar parcă mult mai frumos pare când ajungi acolo. Bucătăria, la parter, e dotată cu de toate. Terasa oferă priveliști incredibile! La primire, ne-a întâmpinat d-na Mioara, o d-nă de nota 10! Amplasarea pensiunii în lateral, față de strada principală, ferește turiștii de eventualele zgomote ale șoselei principale iar drumul până la pensiune (aproxim. 200m), e ok. Proprietarul (nu l-am cunoscut personal, am vb doar prin telefon) e super de treabă! Ne-a dat toate detaliile privind locația vilei. Nu am plătit avans, fiind vorba de o singură noapte, dar la cazare am primit bon valoric. Ne pare rău că am stat doar o singură noapte si vom reveni cu mare drag, într-o altă excursie pe Transalpina!
thumb_down
Aprecieri negative:
E bine să ai cele necesare pentru masă, deoarece la magazinele din Rânca totul e foarte scump, dar acest lucru nu este un ”minus” pentru pensiune!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc!
   Alexandru din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2018 - 16.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Privelistea si zona sunt mult mai frumoase decat se vede in pozele se pe site
thumb_down
Aprecieri negative:
Sugestie de imbunatatire: mic dejun
Răspunsul unității:
Vă mulțumim !!!
   Denisa din Pitești
nota: 9.67
schedule sejur: 18.08.2018 - 19.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linistea
   Florin F din Berca Buzau
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2017 - 22.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasarea vilei este foarte impresionanta.personal foarte amabil..curatenie ok.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de comentat.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim mult!
   Victor V din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.09.2016 - 05.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitate deosebita din partea patronilor cum raram vazut, curatenie in toata pensiunea (chiar mirosea a parfum), panorama de vis datorita pozitiei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Chiar nu am ceva de reprosat, ne-am simtit toti nemaipomenit de bine
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri!Chiar daca statiunea Ranca nu este chiar o statiune( constructii neterminate si facute haotic),chiar daca strazile sunt neasfaltate ,cainii latra si-s multi...noi incercam cat putem sa facem ca turistul sa se simta bine,sa se bucure de aerul curat,liniste si drumetii.Sunt convins ca 80% din administratorii de pensiuni din Ranca,fac tot posibilul ca dvs.turistii sa aveti amintiri placute de pe Transalpina.Va asteptam cu drag in fiecare an !
Va multumim pentru nota generoasa!
   Ecaterina din Galati
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2016 - 22.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul ,gazdă primitoare, pensiunea curata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Câinii lătrau forte tare chiar lângă pensiune.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecierile si nota generoasa !
Din pacate problema cainilor este in toata Ranca,primaria Baia de Fier si Novaci,(propietarii concesiunilor)nu fac absolut nimic pentru Ranca,nici prefctura Tg jiu.Totul se bazeaza pe selectie naturala.
Cu drag va mai asteptam !
CONTACT
Alex
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alex
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0769 268 132
WhatsApp