Vila Iunona Ranca, comentarii

Vila Iunona din Ranca

Ranca, str. Cornesul Mare, nr. 16  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Iunona Ranca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Iunona din Ranca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alin L. - Medgidia
( sejur: 07.01.2016 - 10.01.2016 )
3.5
Peisajul frumos si aerul curat al zonei

In descrierea pensiunii se specifica baie in fiecare camera lucru care nu exista .
baia este pe hol pe fiecare etaj (la comun) atentie la etajul 1 sunt cazati intru-n birou si gazdele care merg la aceeasi baie .
De cand am ajuns ni sa impus sa ne descaltam la intrare si sa folosim niste papuci incaltati de toti turisti.
In relatia cu administratorul pensiunii sa aveti grija fata de discutiile de la momentul rezervarii,comportamentul acestuia in momentul cazarii a fost total diferit,adica:arogant,rau voitor,si superficial.
Baie in fiecare camera nu exista
Semnal internet wireless foarte slab doar in anumite locuri din pensiune
La telefon nu exista deloc semnal
Frigider in camera nu
Răspunsul unității: ( 22.01.2016 )

Stimate d-le Lupu. La sugestia d-stra am afisat camerele care au baie proprie cat si camerele care au baia pe hol pentru ca turistul sa aleaga de la inceput atat camera cat si tariful aferent.2)Semnalul internet wireless acopera pensiunea dar acesta depinde si de nr. De utilizatori si de conditiile meteo.3)Telefonia fixa si mobila este functionala in Ranca daca ne referim la retelele principale.4)Gratuit la dispozitia turistilor sunt 18 frgidere mici tip hotel.D-stra nu a-ti solicitat,optind pt.frigiderul mare din bucatarie.Va multumim pentru recenzie,si va asteptam cu mare drag sa reveniti pt. A constata schimbarile afectuate la sugestia d-stra.Echipa Iunona din Ranca.

Comentariu util ?
3 voturi 6 voturi
CONTACT
Mihail Giurgescu
0753 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare