Casa de vacanță Roby Ranca, comentarii

Casa de vacanță Roby din Ranca

Ranca, str. Gheorghe Tatarascu, nr. 32  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Roby Ranca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Roby din Ranca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Nico N. - Targu Jiu
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 26.02.2015 )
1
Nu am ce impresie sa am despre cabana in sine ptr. Ca rezervarea a ramas la stadiu de proiect. Nu am fost contactata de proprietari in vederea confirmarii sau infirmarii rezervarii. Am ajuns in perioada respectiva la Ranca, statiunea este goala de turisti, toti se plang de clienti, dar nu fac nimic sa-i atraga. Aferim!
Răspunsul unității: ( 08.10.2015 )

Turistul nu a putut fi contactat.

Comentariu util ?
3 voturi 2 voturi

Roxana Mirabela - Timisoara
( sejur: 29.12.2013 - 02.01.2014 )
10
Am petrecut un sejur minunat alaturi de prieteni la casa de vacanta roby ranca. Cabana arata exact ca in poze. De asemenea are toate facilitatile specificate pe site. Cabana a fost foarte curata, proprietarii foarte amabili. Am avut caldura si apa calda pe toata durata sejurului. Partiile au fost relativ aproape. Raportul pret-calitate foarte bun. Pe scurt, atat eu, cat si prietenii mei, recomandam cu drag casa de vacanta roby ranca.

Comentariu util ?
6 voturi 4 voturi
CONTACT
Florin
0769 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare