Casa Ana & Alex Ranca, comentarii

Casa Ana & Alex din Ranca

Ranca, str. Plopu, nr. 5  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Ana & Alex Ranca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie casei Ana & Alex din Ranca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Serban O. - Giurgu
( sejur: 18.02.2015 - 22.02.2015 )
10
O vacanta de vis. Ospitalitate si super conditii de cazare! Cu mult peste asteptari, o locatie cu adevarat frumoasa. Este o pensiune in care te simti ca acasa si nu-ti lipseste nimic. Curatenie, dotari complete si atmosfera de exceptie. Vom reveni cu drag aici !

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi

Ovidiu D. - Novaci
( sejur: 16.01.2015 - 18.01.2015 )
9.8
Am petrecut cu prietenii un week-end de vis la aceasta cabana ,proprietarul cabanei ne-a intampinat cu mare caldura, foarte cumsecade ; confortul de nota 10+,camerele foarte spatioase si calduroase , de curatenie nu mai vorbesc - impecabil - in fiecare camera exista baie proprie si televizor .Un living mare si superb ; bucataria dotata cu tot ce trebuie. Peisajul este superb , distanta pana la principalele puncte de interes este de 5 min. Cu masina , dar exista amenajata partie de ski si de sanius la 20 m de cabana .Raport pret calitate este foarte ok.Va recomand cu mare caldura aceasta cabana , nu veti regreta .

Comentariu util ?
5 voturi 2 voturi
CONTACT
Popescu Dan
0766 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare