Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Alena din Rânca

Rânca, str. Ghe. Tătărașcu, nr. 5 -
   Bogdan din Drobeta-turnu Severin
nota: 6
schedule 28.02.2024
Frig în camere. Termostatul ambiental montat în livingul cabanei, unde se petrece cel mai mult timp. Pentru ca ne-am permis sa mutam termostatul cabanei într-o camera aflata la parter unde era frig am fost sunați la ora 02:00 noaptea și amenințați ca o sa fim dați afară cu jandarmii. Doamna are un comportament foarte ciudat. În momentul în care faci rezervarea nu spune ca nu poate sa ofere cel puțin lemne pentru aprins gratarul, nu spune ca temperatura poate fi ajustata doar de dumneaei, asta în cazul în care dorește.
   Mihaela din Motru
nota: 5
schedule 26.02.2023
O sa încep cu lucrurile care m-au făcut sa aleg aceasta locație, distanță fata de pârtia M1 și faptul ca am avut loc de parcare. Am fost cazați in perioada 24-26 februarie in "camera urs", am aflat ca se numea asa. Din pozele primite de la proprietar, părea un mobilier vintage, dar de fapt mobilierul din camera era vechi. Nu ne-a deranjat asta atâta timp cât lenjeria si camera au fost curate, doar ca in camera era igrasie și in noaptea de sâmbătă spre duminica a început sa ploua in camera și nu va gândiți ca tariful a fost unul mic... am plătit 600 de lei 2 persoane, pentru 2 nopți!
   Emilian-valentin Trușcă din Romanesti
nota: 5.33
schedule 11.12.2022
Evitati!!! Am avut rezervare pentru perioada 1-4 decembrie, dar am stat doar o noapte din cauza frigului. Cand am ajuns, erau 13 grade in cabana. Am dormit 8 persoane, 6 adulti si 2 copii, unul de 3 luni si altul de 4 ani si 8 luni, intr-o camera ce abia s-a incalzit la 22 de grade cu ajutorul a doua aeroterme. Desi camera in care am dormit, s-a incalzit, abia am reusit sa dormim din cauza curentului din incapere. A doua zi abia ajunsese temperatura la 15-16 grade, insa am plecat. Am avut norocul ca am gasit liber la o alta pensiune.
Răspunsul unității:
Pentru a respecta principiul adevărului, am vrea sa adăugăm câteva detalii. Rezervarea dumneavoastră a fost pentru o altă cabana, pe care ati anulat-o și ne-ati rugat sa vă oferim o altă cabana mai mică, ceea ce am făcut. Din cauza unei defectiuni la centrală, cabana s-a încălzit foarte greu, dumneavoastra fiind extrem de deranjați ca cei din cabanele din față stau în mâneca scurtă. Am încercat toate variantele, v-am oferit o altă cameră pe care ați refuzat-o, motivul fiind că miroase a clor, v-am sugerat să cautați o altă cazare în zonă, dar nu ați fost mulțumimți, ați spus că preferati să stati toti într-o camera unde erau 23°C, cât priveste curentul, am îndoileli majore, altfel nu înteleg de ce ati lasa un copil să stea atât de dezgolit. De asemenea, cred că era corect să menționați că toți banii v-au fost rambursați.
   Anca Stela din Craiova
nota: 7.17
schedule 31.01.2021
Din 4 locuri de parcare promise, nu am avut decât 2, iar in privinta celorlalte a trebuit sa ne descurcam. Exista doar un grătar la trei cabane si usa de la cabana 1 nu se închide.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru feedback-ul acordat, este foarte important pentru noi. Din păcate condițiile meteo nu au permis utilizarea integrală a parcării, așa cum ați observat, nămeții depășeau 5 metri, deci deszăpezire eram imposibilă. Am anunțat toți clienții că locurile de parcare vor fi împărțite în mod egal, ați primit gratuit 2 locuri de parcare pentru patru camere, la fel ca și ceilalți clienți.
Vă mulțumim!
   Vali V din Craiova
nota: 9.17
schedule sejur: 23.02.2013 - 24.02.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aprope de partie,ideala pentru 3-4 familii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar trebui inca o plita si un frigider mai mare.
Răspunsul unității:
La sugestia d=voastra am adus inca un frigider mai mare.
   Octavian din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 08.09.2012 - 09.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat, linistit, bucatarie utilata
Cabana are 2 corpuri de cladire si este ideala pentru un grup care inchiriaza integral unul din ele.
thumb_down
Aprecieri negative:
Unele camere nu au usa de acces direct in hol, ci printr-o alta camera. Pe noi nu ne-a deranjat pentru ca in camera de trecere a stat un prieten.
CONTACT
Laura Dițoiu
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Laura Dițoiu
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0723 141 772
WhatsApp