Pensiunea Confort Ramnicu Valcea - TURIST INFO .ro

Pensiunea Confort din Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea, bd-ul Tudor Vladimirescu, nr. 43  
Despre Pensiunea Confort
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
Pentru ca este o afacere de familie. Oferirea servicilor de cazare la maximum de calitate, confort si igiena este prioritatea noastra.

Pensiunea Confort din Ramnicu Valcea dispune de 11 camere duble, 4 camere triple si un apartament,toate cu bai proprii, internet WI-FI, TV-LCD Full Program.

Tot in complexul pensiunii Confort avem: gradina de vara si sala de conferinte,ideala pentru intalniri de afaceri si mese festive.

Pensiunea este situata la 1200 metri de centrul orasului si la 100 metri de DN7 (Sibiu-Pitesti).


Capacitate totală: 20 adulți în 8 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 06.05.2017 - 31.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0748 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare