Pensiunea Andrei Ramnicu Valcea, comentarii

Pensiunea Andrei din Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea, str. Drumul Garii, nr. 2A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Andrei Ramnicu Valcea


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Andrei din Ramnicu Valcea:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Doina - Titu, Dambovita
( sejur: 02.04.2016 - 03.04.2016 )
9
Curatenie, liniste, camere spatioase, curte frumoasa

Nu sunt
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Andreea S. - Bucuresti
( sejur: 30.05.2015 - 01.06.2015 )
10
Personal foarte amabil, camerele spatioase si curate, prosoape, sapun, gel de dus, uscator in camera, se arunca gunoiul si se facea curatenie zilnic,destul de aproape de Rm. Valcea, foarte aproape de salina Ocnele Mari, pe care o recomand, merita ptr copii, dar si ptr adulti, mai ales ca a fost deschisa de curand noua salina, mult mai mare decat cea initiala, magazin in incinta cu preturi foarte bune.

As sugera sa existe mai multa vesela, de ex tacamuri, castroane ptr salata, gratar ptr facut pe aragaz (exista numai in curte), razatoare de ex nu era si poate nu ar strica sa se ia in calcul pe viitor si servirea micului dejun.
Comentariu util ?
5 voturi 1 vot
CONTACT
Dinca Adrian
0726 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare