Casa Piscul Lupului Pucioasa - TURIST INFO .ro

Casa Piscul Lupului din Pucioasa

Pucioasa, str. Miculesti, nr. 155 ( la aprox. 8.9 km de centrul loc. Fieni )
Despre Casa Piscul Lupului
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Casa Piscul Lupului este situata la poalele Bucegilor, in inima naturii, constructia este noua cu finisaje rustice si conditii igenico sanitare adecvate cazarii turistilor.

Suntem pasionati de natura, activitati in aer liber si nepoluat, animalute de curte sau salbatice, mancare naturala, expeditii montane, activitati traditionale iar ospitalitatea noastra este cea invatata din strabuni, de aceea va asteptam cu drag sa va petreceti timpul liber impreuna cu noi.

Aici veti putea face expeditii montane, cicloturism, sa vedeti "pietrele vii" care sunt adevarate monumente ale naturii, deasemenea tot in zona se afla si "Malul care rasuna" un fenomen acustic natural, pescuitul in lacul de acumulare din imediata apropiere sau in paraul fin fata casei, echitatie in doua locatii din vecinatate, diverse trasee off-road pentru ATV-isti sau automobilisti.

Ne aflam pe drumul ce face legatura intre Pucioasa si Bezdead, capacitatea maxima de cazare este de 14 pers, camerele sunt dotate cu grupuri sanitare proprii si cu TV, la parter se afla sala pentru servirea mesei cu un numar de locuri echivalent cu al celor de cazare, pe timp favorabil se poate servi masa si pe terasa exterioara.

Bucataria se poate pune la dispozitia oaspetilor DOAR in cazul grupurilor care ocupa intreaga locatie si cu o solicitare prealabila!!

Check-in dupa ora 14 si pana la ora 21, chec-out pana in ora 12.

Casa Piscul Lupului este imprejmuita de o curte cu suprafata de 5000mp, in incinta aesteia se afla parcarea (gratuita pentru oaspetii nostri), deasemenea oferim gratar / plita , tot in curte se afla si locul de joaca strajuit de o livada prin care gasiti pasari de curte si iepurasi.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Casa Piscul Lupului Pucioasa acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare