Vila Yunis Predeal, comentarii

Vila Yunis din Predeal

Predeal, str. Armata Romana, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Yunis Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Yunis din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Albina D. - Bucurestu
( sejur: 03.02.2017 - 05.02.2017 )
9
Totul a fost foarte frumos. Camere mari, spatioase, dotate cu tot ce este necesar. Ne am petrecut un weekend nemaipomenit. La vila se ajunge urcand cateva zeci de trepte ceea ce ne a speriat la inceput, dar a fost ok. In fata vilei au facut copiii un derdelus pe care ne am dat si noi maturii.

Sugerez achizitionarea huselor pentru saltele. Lenjeria de pat fiind din ceva satin aluneca si am dormit direct pe saltea la un moment dat, ceea ce nu e nici confortabil nici igienic.
Răspunsul unității: ( 02.03.2017 )

Ma bucur ca v-ati simtit bine. Va asteptam si alta data cu placere. Multumesc pentru sugestie.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Monica
0748 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare