Vila Fox Valley Predeal, comentarii

Vila Fox Valley din Predeal

Predeal, str. Trei Brazi, nr. 34 a,  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Fox Valley Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Fox Valley din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mariana - Galati
( sejur: 03.08.2016 - 04.08.2016 )
10
Asezarea vilei este deosebita, singuratica, la aprox.1km de Trei brazi si 2 km de aglomeratia de pensiuni desfasurata intre H.Meitner si H.Orizont. Camerele sunt spatioase, decorate cu bun gust si foarte confortabile. Nu este primul an in care venim aici si am observat ca an de an intreaga vila este reinnoita. Anul acesta a fost randul mochetei, a perdelelor (din toata vila) si al gradinii (care a primit balansoar si leagan din lemn, bancute si mese noi). Daca va ghidati dupa pozele din pe interent riscati sa nu recunoasteti locatia, arata si mai bine anul acesta! Dar mai mult si mai mult decat, atat ceea ce ne-a convins sa revenim de fiecare data a fost caldura cu care ne-au intampinat gazdele noastre - un cuplu cosmopolit si discret.Pentru confortul nostru, desi eram singurii turisti din vila, noaptea ei au pornit centrala (in plina vara) si ne-au adus in camera si un calorifer.
Ne-am bucurat din plin de locul de joaca, de gratar si balansoare! Vom reveni cu siguranta pentru noi zile relaxante!

Comentariu util ?
4 voturi 1 vot

Anamaria C. - Constanta
( sejur: 21.12.2015 - 24.12.2015 )
9
O vila deosebita, aranjata cochet, cu un living imens si tavan deschis, bucatarie spatioasa unde poti sa pregatesti masa si barbeque si foisor afara. A fost minunat. Am profitat de toate facilitatile si suntem multumiti. Atmosfera a fost f relaxanta, fara a te simti stingherit. Recomand vila!

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Nicoleta - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 26.02.2015 )
1
Nu s-a concretizat. Nu a raspuns nimeni la solicitare
Răspunsul unității: ( 05.03.2015 )

Buna ziua,ne cerem scuze pentru reactia intarziata ,au fost probleme medicale.Va multumim si va asteptam cu proxima ocazie.

Comentariu util ?
9 voturi 11 voturi
CONTACT
Receptie
0730 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare