Vila Cosma Predeal, comentarii

Vila Cosma din Predeal

Predeal, str. Olarului, nr. 12  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Cosma Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Cosma din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihai - Buc
( sejur: 02.11.2014 - 04.11.2014 )
8.3
Am fost la vila Andu si in luna aprilie cu un alt grup de colegi si am petrecut cum ne-am propus, fara a avea interdictie la volumul boxelor, fara sa para ca deranjam (am gasit curatenie, liniste, discretie).
Duminica trecuta(2 noiembrie), am venit din nou la vila Andu cu alt grup. Camerele au fost foarte bine pentru pretul platit.
Conditii bune oferite (TV, internet wi- fi la discretie, frigider, caldura si apa calda permanent).
Bucataria, mare, cu toate dotarile necesare pentru gatit si servit. Am fost cazati anul trecut la o alta vila (in Busteni) si nici nu am putut sa ne apropiem de bucatarie care, oricum, avea doar un aragaz, un frigider si o masuta.
Raport pret / calitate: 9

Exteriorul cladirii necesita imbunatatiri (de terminat finisajele)
Comentariu util ?
12 voturi 5 voturi
CONTACT
M. Constantin
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare