Pensiunea Zytto Predeal, comentarii

Pensiunea Zytto din Predeal

Predeal, str. Soseaua dn1, cartier Malul Ursului  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Zytto Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Zytto din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Catalina - Iasi
( sejur: 22.08.2013 - 23.08.2013 )
9.5
Camere foarte curate, saltea foarte confortabila, curatenie impecabila, camere bine izolate, calduroase, se ofera sampon, gel dus, sapun lichid, toate de calitate, in jurul cabanei este curat, se poate sta in curte la aer curat, liniste.

Nu am nici un minus de semnalat
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Sandra I. - Bucuresti
( sejur: 23.04.2011 - 25.04.2011 )
7.5
Camere frumoase, curate, curte frumoasa cu loc pt gratar. Terasa inchisa pt gratar(in cazul in care ploua). Vila cu totul este frumoasa.

Este la o distanta de 4 km de centrul Predealului( fiind situata la inceputul localitatii). Daca nu aveti masina e mai greu.
Comentariu util ?
5 voturi 1 vot
CONTACT
Rat - Dinca Ion
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare